Μαλλιά

Hairstyles 2021: Τα ‘on trend’ χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε

Ακόμα και υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, ο ερχομός του νέου έτους αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας και να δοκιμάσετε τα hair trends που αναμένεται να κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες. Αντλήστε έμπνευση από τα παρακάτω εύκολα χτενίσματα για το 2021, που έχουν ήδη αρχίσει να “βρίσκουν το δρόμο” από τα catwalks στο street style:

Androgynous Side Parts

Androgynous Side Parts

Οι έντονες πλαϊνές χωρίστες κυριάρχησαν στα shows του περασμένου Σεπτεμβρίου, όπως εκείνα των οίκων Miu Miu και Chanel. Χαρίστε στην αλογοουρά σας έναν sleek χαρακτήρα, μειώνοντας τυχόν fly-aways ψεκάζοντας με ένα hairspray για δυνατό κράτημα.

Photo credits: Instagram/@miumiu

Hairbands Are Back

Hairbands Are Back

Ο πιο εύκολος τρόπος να τιθασσεύσετε τα μαλλιά σας, ανεξάρτητα από το μήκος τους, είναι με μια κορδέλα. Μπορείτε να ευχαριστήσετε τον οίκο Erdem που τις έφερε ξανά στη μόδα.

Photo credits: Instagram/@erdem

Crimping

Crimping

Τα 00’s κάνουν δυναμικό comeback και μαζί τους και τα crimped hair. Αντιγράψτε το hair look χρησιμοποιώντας ένα ειδικό crimper και μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε το χτένισμα με μια χωρίστρα στη μέση.

Photo credits: Instagram/@mandeetauber

The Bigger The Better

The Bigger The Better

Φανταστείτε την Pamela Anderson τη δεκαετία του 1990. Για να αντιγράψετε το hair look χρησιμοποιήστε ένα σχετικά μικρό ψαλίδι για μπούκλες και μόλις κρυώσουν, βουρτίστε τες με προσοχή.

Photo credits: Instagram/@chrisappleton1

The '70s Are Back

The ’70s Are Back

Αντιγράψτε το hair look των μοντέλων στο πιο πρόσφατο show του οίκου Valentino, κάνοντας χωρίστρα στη μέση και αφήνοντας τα επιμελώς ατημέλητα μακριά μαλλιά σας ελεύθερα.

Mermaid Hair

Mermaid Hair

Τα πολύ μακριά μαλλιά με messy beachy waves θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη φετινή χρονιά, ειδικά όσο πλησιάζουμε το καλοκαίρι. Το πιο πρόσφατο show του οίκου Chanel το απέδειξε περίτρανα.

Statement Updo

Statement Updo

Τα αυστηρά updos για το γραφείο, καταφέρνουν φέτος να είναι το απόλυτο statement χάρη στον οίκο Fendi. Για να αντιγράψετε το look, χρησιμοποιήστε μία πομάδα για τα μαλλιά έτσι ώστε να πετύχετε το sleek αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε στο catwalk. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα balm για να χαρίσετε στα μαλλιά λάμψη και να περιορίσετε το φριζάρισμα. Στη συνέχεια, αφού μαζέψετε πίσω τα μαλλιά και δημιουργήσετε τα rolls, ολοκληρώστε το χτένισμα με ένα hairspray για λάμψη και κράτημα.

40s Waves

40s Waves

Αντιγράψτε τους ’40s inspired κυματισμούς που είδαμε στο show των Dolce & Gabbana, χρησιμοποιώντας ένα φαρδύ ψαλίδι για μπούκλες. Μόλις κρυώσουν οι μπούκλες, βουρτίστε τες με προσοχή και διακοσμήστε τα μαλλιά σας με ένα ιδιαίτερο headband.

Headscarves

Headscarves

Η Maria Grazia περιέγραψε τη συγκεκριμένη τάση με τον καλύτερο τρόπο: «Τα μαλλιά δεν θα πρέπει να είναι τέλεια. Θα πρέπει να μοιάζουν σαν η γυναίκα να τα έχει κάνει μόνη της στο σπίτι – τα πιάνει σε δύο πλεξούδες και τα μαζεύει πάνω και μπορεί να έχει και ένα μαντήλι και να το φορέσει και αυτό».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.harpersbazaar.gr/ Πηγή φωτογραφίας:flipboard.com/