Νύχια

PBI Beauty| Η νέα συλλογή Magnetic Diamonds ήρθε για να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της PBI beauty!

Στο νέο, πλήρως ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα τους θα ανακαλύψετε  πάνω από 3,000 εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης για Νύχια (φυσικά και τεχνητά), αξεσουάρ, εργαλεία κι αναλώσιμα, απαραίτητα σε κάθε επαγγελματία.

Γιατί να τους επιλέξεις; Γιατί εδώ και χρόνια κατέχουν ηγετικό ρόλο στον κλάδο περιποίησης άκρων. Γιατί είναι πάντα δίπλα σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν, κατανοώντας πλήρως την ανάγκη σας για αξιόπιστα προϊόντα, υψηλής ποιότητας, στα οποία μπορείτε να βασιστείτε. Προϊόντα, τα οποία θα σας παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κάθε φορά.

 

Η συλλογή Magnetic Diamonds από τη Leave Your Mark® ήρθε για να… μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Τα 4 χρώματα της σειράς, εμπνευσμένα από τη λάμψη των διαμαντιών και των ουράνιων σωμάτων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μεμονωμένα, είτε σε συνδυασμό με άλλα βερνίκια. Χρησιμοποιήστε τα μόνα τους, ως κλασικά βερνίκια, για ένα πλούσιο, λαμπερό αποτέλεσμα που θυμίζει ιριδίζον glitter. Χρησιμοποιήστε τα σε συνδυασμό με άλλα βερνίκια για να “ξεκλειδώσετε” τις μοναδικές τους ιδιότητες…

Τα σωματίδια των χρωμάτων της σειράς Magnetic Diamonds έχουν την ιδιότητα να αντιδρούν στον μαγνητισμό και έτσι μπορούν να σχηματίσουν διαφορετικά σχέδια στα νύχια (π.χ. cat eye) με τη βοήθεια ενός μαγνήτη (πωλείται ξεχωριστά). Χρησιμοποιήστε ένα πιο σκούρο βερνίκι ως “χρώμα βάσης” και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα από τα χρώματα της σειράς Magnetic Diamonds. Στη συνέχεια κινήστε το μαγνήτη παράλληλα με την επιφάνεια του νυχιού για να σχηματίσετε το σχέδιο που θέλετε.

 

 

 

 

 

Η συλλογή Leave Your Mark – Magnetic Diamonds περιλαμβάνει:

  • 1x Leave Your Mark – SilverMoon (LYM-11004D) 12ml
  • 1x Leave Your Mark – VioLight (LYM-11005D) 12ml
  • 1x Leave Your Mark – Liquid Stardust (LYM-11006D) 12ml
  • 1x Leave Your Mark – Interstellar Pink (LYM-11007D) 12ml

 

 

 

 

 

 

 

Οδηγίες εφαρμογής με συνδυασμό με άλλα βερνίκια:

  1. Εφαρμόστε το Leave Your Mark ACTIVATE Essential Base Coat (LYM-105188) ή το Leave Your Mark ACTIVATE+ Sculpting Base Coat (LYM-105109) και πολυμερίστε με λάμπα UV για 30 δευτερόλεπτα
  2. Εφαρμόστε δύο στρώσεις από το χρώμα Leave Your Mark της αρεσκείας σας ως “χρώμα βάσης” και πολυμερίστε με λάμπα UV για 30 δευτερόλεπτα.
  3. Εφαρμόστε μια στρώση Leave Your Mark Liguid Stardust (LYM-11006D). Σε μέγιστο διάστημα 10 -15 δευτερολέπτων από την εφαρμογή χρησιμοποιήστε τον Μαγνήτη με Διπλή Κεφαλή* (LYM-1100MD) παράλληλα με την επιφάνεια του νυχιού για να δημιουργήσετε το σχέδιο που θέλετε (π.χ. cat eye). Κατόπιν, πολυμερίστε με λάμπα UV για 30 δευτερόλεπτα.
  4. Εφαρμόστε το Leave Your Mark FLAWLESS Non-Wipe Top Coat (LYM-106019) και πολυμερίστε για 30 δευτερόλεπτα.

 

 

 

 

Βρείτε την ιστοσελίδα της PBI BEAUTY

Βρείτε την στο Facebook εδώ

Ακολουθήστε την στο Instagram εδώ