Μαλλιά

Οι πιο hot τάσεις στα κουρέματα που θα υιοθετήσετε asap

Οι πιο hot τάσεις στα μαλλιά για να υποδεχθείτε τη νέα εκδοχή του εαυτού σας

Νέα χρονιά σημαίνει νέα ξεκινήματα κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο και στα μαλλιά σας. Από το να τριμάρετε τις άκρες τους ή να αλλάξετε τελείως το μήκος τους μέχρι να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό χτένισμα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ανανεωθείτε και θα διανύσετε όλη την autumn season με τον πιο μοδάτο τρόπο. Εμείς κάναμε όλη τη δουλειά για εσάς και συγκεντρώσαμε τα πιο in haircuts, που μπορείτε να υιοθετήσετε τους επόμενους μήνες και να θαμπώσετε τους πάντες στο πέρασμά σας. Plus, ταιριάζουν σε όλα τα μήκη προσώπων και θα σας κολακεύσουν στο λεπτό. Εμπνευστείτε, λοιπόν, από τα παρακάτω και κλείστε αμέσως το ραντεβού σας στο αγαπημένο σας hair salon!

Extreme Long Hair

zendaya-the-coveteur-33-7-728x1168.jpg

Τα μακριά μαλλιά πάντα θα έχουν χάρη και ανεμελιά, και αυτό ακριβώς είχαν κατά νου οι επαγγελματίες hair stylists του εξωτερικού όταν σκαρφίζονταν τις τάσεις για τα haircut trends του 2021. Εάν θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, αυτή είναι η ιδανική εποχή για να το κάνετε, για να χαρίσετε μια σέξι νότα στις εμφανίσεις σας. Plus, τα μακριά μαλλιά θα πάρουν από πάνω σας μερικά χρόνια. Υιοθετήστε τα και go big!

The ’90s bob haircut

mv5bndi0nwmwyzutmtc0ms00ztc2ltk5zjyty2u3mtzlmjvlztrmxkeyxkfqcgdeqxvymtc4odc3mq-at-at-v1.jpg

Φανερά επηρεασμένο από τα ’90s, το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό για όσες από εσάς λατρεύετε εκείνη την δεκαετία και θέλετε να κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν που θα αφορά στο στιλ σας. Εκτός από τον vintage αέρα που συνοδεύει αυτό το haircut, είναι και απόλυτα κομψό και μπορεί να σας φέρει έναν αέρα ρομαντισμού. Εάν το προτιμήσετε, δημιουργήστε χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά σας, ή απλώς αφήστε τα ίσια, για ένα πιο sleek και αυστηρό αποτέλεσμα. Το είδαμε στη Lucy Hale, που διατηρεί αυτό το κούρεμα εδώ και πολλά χρόνια, καθώς και στη Naomi Cambell, χαρίζοντάς της ένα μυστήριο.

One Length Hair

54511759-2152620521715041-5462276409128145487-n.jpg

Image Source: @sophiet

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να «παίζουν» με τα μαλλιά τους εκ του ασφαλούς, τότε οι τάσεις φρόντισαν και για εσάς καθιερώνοντας το one length haircut ως ένα από τα πιο μεγάλα trends στα μαλλιά για το νέο έτος. Το μόνο που πρέπει να αποφασίσετε είναι εάν θα είναι κοντά η μακριά και μετά να ζητήσετε από τον hair stylist σας να τα κόψει σε ένα μήκος χωρίς αφέλειες ή φιλαρίσματα.

The Undercut

screenshot-7-DpbXh.png

Image Source: @dualipa

Στον αντίποδα του lob haircut έρχεται το undercut bob που είναι ιδανικό για εσάς που είστε έτοιμες να κόψετε αρκετά κοντά τα μαλλιά σας. Για να κάνετε styling σε αυτό το κούρεμα θα χρειαστεί να έχετε μια flat λεπτή ισιωτική, ώστε να δημιουργήσετε διακριτικούς κυματισμούς. Για περισσότερο όγκο, φυσικά, μπορείτε να φτιάξετε πιο έντονες μπούκλες, όπως η θεά Dua Lipa στην παραπάνω φωτογράφηση. Τέλος, μπορείτε κάλλιστα να κάνετε μια χωρίστρα στο πλάι και να ισιώσετε τα μαλλιά σας. Οι επιλογές είναι πολλές, οπότε μη χάνετε χρόνο και πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας.

Bangs Bangs Bangs

suki.jpg

Οποιοδήποτε κι αν είναι το στιλ σας, τολμήστε να επαναφέρετε τα bangs, δηλαδή τις αφέλειες, στην ρουτίνα σας. Εκτός του ότι θα σας κάνουν να δείχνετε πιο νέες, θα τραβήξουν όλη την προσοχή στο πρόσωπό σας και γενικά στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σας, οπότε κανείς δε θα προσέξει την λεπτή ή και ταλαιπωρημένη τρίχα σας. Είναι το τέλειο καμουφλάζ! Η celebrity που απογείωσε την τάση ήταν η Suki Waterhouse, που πάντα κάνει τις πιο εύστοχες hair επιλογές. Τολμήστε το asap!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:glow.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://eleganthaircuts.com/