Νύχια

Smiley Face Nails: Το major νέο trend στα νύχια είναι χαρούμενο

Tα smiley face nails είναι τόσο insta-worthy που πρέπει να το δοκιμάσεις.

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τις τάσεις στα νύχια και τα έντονα χρώματα που προβλέπεται να κυριαρχήσουν την ερχόμενη άνοιξη. Ήρθε η ώρα όμως να μιλήσουμε για ένα major trend που έχει κάνει την εμφάνισή του τελευταία, και αυτό δεν είναι άλλο από τα smiley face nails.

Σύμφωνα με το Pinterest, οι αναζητήσεις για τα χαρούμενα αυτά σχέδια στα νύχια έχουν αυξηθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό, με τις γυναίκες να αναζητούν τρόπους να φτιάξουν λίγο περισσότερο τη διάθεσή τους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να τοποθετήσουν happy faces στα νύχια τους.

Η αρχή έγινε με ένα παρόμοιο nail trend, τα cheeky nails, τα κάθε λογής σχέδια δηλαδή που απεικονίζουν tie-dye και checkers patterns, σύννεφα και άστρα, πουά σχέδια και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Όπως είναι το παρακάτω εντυπωσιακό nail art:

https://www.instagram.com/p/CJjN9KksvOV/?utm_source=ig_embed

Φυσικά, η Gen Z και το Tik Tok φαίνεται ότι ασκούν σημαντική επιρροή στο να παρελαύνουν τα συγκεκριμένα σχέδια και χρώματα στο Instagram feed μας, με τις beauty addicts να τα προτιμούν όλο και περισσότερο για αλλαγή στο μανικιούρ τους.

Οι επιλογές και οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι άπειροι: ανάποδες φατσούλες, τοποθετημένες σε διαφορετικά σημεία του νυχιού, ένα ή περισσότερα emojis στο κάθε νύχι, συνδυασμένα με glitter ή κάποιο άλλο χρώμα.. Λίγη φαντασία χρειάζεται και τα νύχια σου θα δείχνουν πιο cute και happy από ποτέ.

Δες παρακάτω μερικές ιδέες για smiley face nails:

https://www.instagram.com/p/CAftvLhDe0u/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_kiZeOnvCN/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CJ8vtbOFFdG/?utm_source=ig_embed

Βέβαια, αν δεν θες να ενδώσεις στη happy smiley τάση, αλλά θες να ξεχωρίσεις, μπορείς να επιλέξεις να μεταφέρεις κάποιο μήνυμα μέσα από τα νύχια σου, αναγράφοντας μικρές λέξεις στο καθένα από αυτά, όπως παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CJE86DrhXH6/?utm_source=ig_embed

Τι λες, εσύ ποιο απ᾽όλα τα trends θα διάλεγες για τα νύχια σου;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.missbloom.gr/ Πηγή φωτογραφίας:www.beautycrew.com.au/