Ομορφιά, Πρόσωπο

Hailey Bieber: Λανσάρει το δικό της skincare brand

Και το όνομα αυτού, Rhodes.

Ήδη από πέρυσι κυκλοφορεί η φήμη ότι η Hailey Bieber ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της skincare brand και όλα δείχνουν ότι φέτος θα είναι η χρονιά της. Δεν πρόκειται να δούμε ωστόσο στα counters προϊόντα Bieber Beauty, όπως φημολογείτο, αλλά προϊόντα Rhodes -το μεσαίο όνομα της Bieber- αφού σύμφωνα με το TMZ, αυτό το εμπορικό σήμα καταχώρισε το μοντέλο.

Το εμπορικό σήμα καλύπτει “προϊόντα ευεξίας, προϊόντα μπάνιου και ντους, κρέμες ομορφιάς, προϊόντα προσωπικού καθαρισμού, καλλυντικά, μακιγιάζ, αρώματα, προϊόντα περιποίησης μαλλιών και περιποίησης δέρματος”, σύμφωνα με τον ιστότοπο. Δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα γίνει το πρώτο λανσάρισμα, ωστόσο το Rhodes Beauty έχει έναν ενεργό λογαριασμό στα social media, ο οποίος μάλιστα μετρά ήδη σχεδόν 15k ακόλουθους.

Αν κρίνουμε από όσα έχει αποκαλύψει στο παρελθόν η Bieber για τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, τα προϊόντα του brand θα είναι clean, plant-based, πιθανόν χωρίς άρωμα και με καταπραϋντικά συστατικά. Όπως έχει πει πρόσφατα, πάσχει από περιστοματική δερματίτιδα. “Πολλά προϊόντα ερεθίζουν την επιδερμίδα μου και μου δημιουργούν έκζεμα γύρω από το στόμα και τα μάτια μου. Προσπαθώ πάντα να αποφεύγω προϊόντα που περιέχουν αρώματα, καθώς μπορεί να ερεθίσουν την επιδερμίδα μου“. Δεν θα μας εντυπωσίαζε επίσης καθόλου αν το brand ήταν εμπνευσμένο από τον ωκεανό, καθώς όπως έχει πει η ίδια, θεωρεί πως το αλατόνερο είναι ό,τι καλύτερο για την ευαίσθητη επιδερμίδα της. “Το δέρμα μου το αισθάνομαι καλύτερο όταν είμαι στον ωκεανό”.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Bieber είχε προσπαθήσει να καταχωρίσει το όνομα Bieber Beauty στο παρελθόν, ωστόσο το αίτημά της απορρίφθηκε το 2019 από το U.S. Patent & Trademark Office διότι ο σύζυγός της, Justin, είχε λανσάρει αντίστοιχα προϊόντα το 2010. Δοκίμασε επίσης τα ονόματα Dew Beauty και Dewy Beauty, τα οποία επίσης απορρίφθηκαν, καθώς ο Justin είναι ιδρυτής του fashion label Drew House, το οποίο πήρε το όνομά του από το μεσαίο του όνομα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο, ασχολείται με το χώρο της ομορφιάς. Αυτήν την στιγμή συνεργάζεται με το brand Bareminerals, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει με την L’Oréal Paris και την Modelco.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.harpersbazaar.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.seventeen.com/