Μόδα

Sneakers Update: Οι νέες τάσεις για τη φετινή χρονιά

Ο κόσμος της μόδας αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς τον τελευταίο χρόνο, ακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις.

Κάποτε ανήκαν μόνο στις αίθουσες γυμναστηρίων. Πλέον το sneaker έχει διαγράψει τη δική του πορεία από τους διαδρόμους και τα ελλειπτικά, στις πασαρέλες και την υψηλή μόδα. Και καθώς το smart casual στυλ στηρίζεται πλέον και στα sneakers μας, αυτά τα αγαπημένα υποδήματα είναι πιο in style από ποτέ.

Αυτές είναι οι τάσεις που πρέπει να γνωρίζεις για τη φετινή χρονιά

Retro sneakers

H άντληση έμπνευσης από εμβληματικά σχέδια του παρελθόντος και το επαναλανσάρισμά τους, με νέα δεδομένα προσαρμοσμένα στο σήμερα, είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις που έχουν κερδίσει την αγάπη τα τελευταία χρόνια και θα εξακολουθήσει να κυριαρχεί. Η Reebok ανασύρει από την running κληρονομιά των 70s, το Classic Leather Legacy και μας το συστήνει ξανά, ανανεωμένο, με νέο σχεδιασμό και λεπτομέρειες.

Η Reebok λανσάρει για δεύτερη φορά την ανατρεπτική καμπάνια «Write Your Legacy», με τα νέα Classic Leather Legacy.

Everyday Athletic Sneakers

Πλέον, η άνεση στην καθημερινότητα έρχεται σαν πρωταρχική ανάγκη και η εξασφάλισή της είναι βασική προϋπόθεση για κάθε fashion item. Sneakers που μπορούν να ανταποκριθούν τόσο στις ανάγκες του στιλ, όσο της άνεσης αλλά και της άθλησης, και να παίξουν έναν πολυχρηστικό ρόλο στη γκαρνταρόμπα σου, είναι στο προσκήνιο περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Color-Blocked Sneakers

Μία φρέσκια και νεανική επιλογή που κάνει το απόλυτο statement τόσο σε μία αθλητική, όσο και σε μία καθημερινή εμφάνιση.

Classics 

Μπορεί να μην αποτελούν μία νέα τάση, αλλά τα κλασικά μοντέλα sneakers είναι μία διαχρονική πλέον επιλογή που θα δούμε να κυριαρχεί και το 2021. Είναι ευέλικτα, άνετα και ιδανικά για να χαρίζουν μία low-key αίσθηση σε ένα look.

Tα sustainable

Η Reebok, με τη νέα σειρά Classic Leather Legacy, στρέφει αυτή τη φορά τη συζήτηση γύρω από τη βιωσιμότητα, καθώς το πάνω μέρος των sneakers είναι κατασκευασμένο κατά τουλάχιστον 30% από ανακυκλωμένα υλικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:shape.gr Πηγή φωτογραφίας:coollife.gr