Πρόσωπο

Amanda Seyfried: Ο αντιγηραντικός ορός που της χαρίζει λάμψη και ανάπλαση

Μπορεί οι fans του Mamma Mia να περιμένουν νέα για την πιθανή δημιουργία μίας τρίτης ταινίας, η Amanda Seyfried όμως είναι απασχολημένη με άλλα θέματα. Η ίδια αυτό το διάστημα προωθεί τη νέα της ταινία Mank, στην οποία ενσαρκώνει τη σταρ των 30s Marion Davies, ενώ ταυτόχρονα είναι αφιερωμένη στο μεγάλωμα των δύο παιδιών της, Thomas και Nina.

Με μία τόσο γεμάτη καθημερινότητα, δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε το γεγονός πως η 35χρονη ηθοποιός καταφέρνει να δείχνει τόσο λαμπερή και ξεκούραστη. Όπως φαίνεται, σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας πάντα, το «μυστικό» κρύβεται στη ρουτίνα της περιποίησής της, από την οποία δεν λείπει ποτέ ο ορός Advanced Génifique Youth Activating Serum της Lancôme, τον οποίο ξεχωρίζουμε κι εμείς σαν star προϊόν. «Το δέρμα μου δείχνει πιο ενυδατωμένο από ποτέ», εξηγεί η Amanda.

Γιατί να τον επιλέξεις κι εσύ; Ο αντιγηραντικός αυτός ορός, με την επιστήμη του μικροβιώματος, επιταχύνει την ανάπλαση της επιδερμίδας, ώστε να είναι πιο δυνατή και να δείχνει πιο νεανική. Η νέα του σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο κλασμάτων 7 πρεβιοτικών και προβιοτικών, τα οποία επιλέχθηκαν και υποβλήθηκαν σε ειδική επεξεργασία με στόχο να προσφέρουν θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για το δέρμα και το μικροβίωμά του. Το Génifique συμβάλλει στην ενίσχυση των θεμελιωδών μηχανισμών νεότητας του δέρματος: την άμυνα και την ανάπλαση, ενώ είναι κατάλληλος για κάθε τύπο δέρματος.

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.marieclaire.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://press.jaeger-lecoultre.com/