Μπορεί παλιά το αγαπημένο μας αξεσουάρ να ήταν οι τσάντες ή τα γυαλιά ηλίου, πλέον όμως κανείς μας δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τη μάσκα του. Ο covid-19 ήρθε για να αλλάξει δραματικά τη ζωή όλων μας και μαζί του έφερε νέους όρους στην ομορφιά, όπως η ακμή που προκαλείται λόγως της μάσκας, aka η mascne.

Επειδή κανείς δεν θέλει να εμφανίσει σπυράκια στην περιοχή που καλύπτει η μάσκα, αλλά ούτε και να κολλήσει κορονοϊό, η καλύτερη λύση έρχεται με τη χρήση μίας μεταξωτής μάσκας.

Η Gigi Hadid εμφανίστηκε πρόσφατα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας μία μεταξωτή μάσκα από το brand NIGHT, ενώ πολλές ακόμα celebrities επιλέγουν αυτό το υλικό.

Γιατί να το κάνεις κι εσύ; Ο λόγος είναι απλός: το μετάξι διαθέτει αντιβακτηριακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες εγγενώς, καθώς είναι φυσικά υποαλλεργικό. Σε αντίθεση με άλλες μάσκες προσώπου που μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα σου, το απαλό, μαλακό και φυσικό μετάξι αγκαλιάζει το πρόσωπό σου, χωρίς να του προκαλεί φαγούρα ή να προκαλεί σπυράκια, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στην επιδερμίδα σου να “αναπνέει”.

Η μάσκα που φοράει η Gigi κοστίζει $55 και μπορείς να την παραγγείλεις από εδώ.