Τι κοινό έχουν οι Kate Hudson, Demi Lovato, Ciara, Sarah Michelle Gellar και Jennifer Love Hewitt; Εκτός του ότι είναι όλες διάσημες, το τελευταίο διάστημα έχουν βάψει τα μαλλιά τους στην ίδια, ιδιαίτερη απόχρωση. Το ροζ δεν είναι ένα χρώμα που επιλέγει κάποιος εύκολα, αλλά όπως φαίνεται πρόκειται για μία τάση που θα βλέπουμε πολύ συχνά μέσα στο 2021.

Η τελευταία celebrity που προστέθηκε στο club των ροζ μαλλιών, δεν είναι άλλη από τη Shakira, η οποία αποκάλυψε το νέο της look μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια φαίνεται να είναι ενθουσιασμένη με την αλλαγή αυτή και ακριβώς αυτό είναι το νόημα κάθε makeover.

Σε περίπτωση που σκέφτεσαι κι εσύ να ακολουθήσεις το παράδειγμα των διάσημων κυριών του Hollywood, έχε στο νου σου το εξής: τα μαλλιά σου θα πρέπει να είναι πολύ ανοιχτόχρωμα για να “φανεί” το ροζ, οπότε είτε πρέπει να είσαι ήδη ξανθιά, είτε να πάρεις την απόφαση να κάνεις ντεκαπάζ. Ακόμα, σημείωσε πως αυτές οι αποχρώσεις δεν έχουν μεγάλη διάρκεια στα μαλλιά και φεύγουν σταδιακά με κάθε λούσιμο, οπότε αν θες να διατηρήσεις το αποτέλεσμα, θα πρέπει να τα βάφεις πολύ συχνά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.marieclaire.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.allure.com/