Πρόσωπο

Hailey Bieber| Η γλυκιά φωτογραφία με τη μαμά της και το μυστικό τους για λαμπερή επιδερμίδα

Like mother, like daughter.

H Hailey Bieber ανήκει σε εκείνα τα μοντέλα που μας εντυπωσιάζουν όχι μόνο με το σώμα ή τα μαλλιά τους, αλλά και με το λαμπερό δέρμα τους. Η ίδια μάλιστα φροντίζει να το περιποιείται επαρκώς με τα σωστά προϊόντα για το ευαίσθητο δέρμα της, καθώς όπως έχει δηλώσει και μέσω Instagram, πάσχει από περιστοματική δερματίτιδα (βγάζει δηλαδή κατά καιρούς μικρά σπυράκια και εξανθήματα γύρω από το στόμα και την περιοχή των ματιών).

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν την εμποδίζει από το να ποζάρει συχνά πυκνά χωρίς καθόλου μακιγιάζ, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά και λάμψη του δέρματός της.

Έτσι έκανε και πριν λίγες μέρες, ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου ποζάρει παρέα με τη μαμά της, μοιάζοντας σαν δύο σταγόνες νερό. Μυστικό της νεανικής, λείας και αψεγάδιαστης επιδερμίδας και των δύο; Τα skincare προϊόντα με φυσικά συστατικά αλλά και αυτά που έχουν ως κύριο συστατικό τους τη ρετινόλη.

Δες τη φωτογραφία τους:

Βέβαια, όπως έχει δηλώσει η 24χρονη και στο παρελθόν, η αλμύρα της θάλασσας και το θαλασσινό νερό κάνει θαύματα τόσο στην ψυχολογία όσο και στην επιδερμίδα της, με την ίδια να προσπαθεί να απολαμβάνει τη θάλασσα όσο πιο συχνά μπορεί. Και κατά τη διάρκεια της καραντίνας όμως δεν παρέλειπε να εφαρμόζει συχνά μάσκες προσώπου και άλλες skincare θεραπείες, ειδικά προσαρμοσμένες στις δικές της ανάγκες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.missbloom.gr//Πηγή φωτογραφίας:hellomagazine