Σώμα

Naomi Campbell: Μοιράζεται το μυστικό της για αψεγάδιαστα πόδια

Με αφορμή την εντυπωσιακή της εμφάνιση στην πασαρέλα του οίκου Fendi για την πρώτη couture συλλογή του Kim Jones, η Naomi Campbell μοιράζεται στο Youtube το «μυστικό όπλο» της για αψεγάδιαστα πόδια.
«Δεν είναι επίπονο, αλλά δεν είναι και ανώδυνο», λέει το supermodel των 90s, Naomi Campbell, γελώντας, πριν μοιραστεί με το κοινό το «τελετουργικό» που συνθέτει την προετοιμασία της πριν την πασαρέλα.

Αναρωτιέστε τι θα μπορούσε να είναι; Την απάντηση θα τη βρείτε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς βίντεο που κάνει το γνωστό μοντέλο στο YouTube. Συγκεκριμένα, η Campbell μιλώντας για την εμφάνισή της στο couture ντεμπούτο του Kim Jones για τον οίκο Fendi, αποκάλυψε πως το μυστικό της για καλλίγραμμα πόδια, είναι το λεμφικό μασάζ, και ειδικότερα μια ειδική τεχνική που αξιοποιεί ξύλινα εργαλεία για την αποσυμφόρηση και τη χαλάρωση των ιστών.

«Προσπαθώ να κάνω αυτές τις θεραπείες όσο πιο συχνά μπορώ γιατί είμαι 50 χρονών. Οι γυναίκες στην ηλικία μου έχουν συνήθως κατακράτηση υγρών», εξηγεί η Campbell, όσο η μασέζ εφαρμόζει την τεχνική στα πόδια της. «Όταν ξεκίνησα η αλήθεια είναι ότι ένιωθα ενόχληση, γαργαλιόμουν πολύ και γέλαγα», περιγράφει, αλλά όπως λέμε πολλές φορές “no pain, no gain” και το ίδιο φυσικά ισχύει και για το σώμα μας.

Εκτός όμως από τη σημαντική συμβολή του στην αποφυγή του πρηξίματος, το λεμφικό μασάζ είναι πολύ βοηθητικό και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και την απομάκρυνση της κυτταρίτιδας. «Νιώθω σαν να είμαι ψωμί, σαν να με ζυμώνουν», λέει γελώντας το μοντέλο, τονίζοντας τη κατευναστική αίσθηση που αφήνει το συγκεκριμένο είδος μασάζ – και αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα, μήπως να το δοκιμάζαμε και εμείς;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:vogue.gr/Πηγή φωτογραφίας:cnn.com