Μόδα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε το πιο άνετο αξεσουάρ για του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Άγιος Βαλεντίνος θα σε βρει φέτος στο σπίτι, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δε θα είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Με την περίσταση να απαιτεί άνεση και στιλ, το ντύσιμό σου δε θα ξεφύγει πολύ από τα συνηθισμένα. Εκτός κι αν προσθέσεις ένα παιχνιδιάρικο αξεσουάρ, όπως ακριβώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια πόζαρε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram με casual outfit που αποτελούνταν από μπλε τζιν παντελόνι και μαύρο ζιβάγκο. Στην εμφάνισή της πρόσθεσε ένα ζευγάρι cute κάλτσες με all-over lettering της λέξης AMORE από την Valentine’s Collection της Calzedonia. ” Άγιος Βαλεντίνος στο σπίτι; Φόρεσε ένα ζευγάρι κάλτσες Calzedonia και γιόρτασε την αγάπη” έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Πράγματι, οι κάλτσες αποτελούν τους απόλυτους πρωταγωνιστές στα loungewear looks της καραντίνας και αξίζει να αποκτήσεις το συγκεκριμένο σχέδιο. Θα το ευχαριστηθείς μέχρι και την άνοιξη με σανδάλια, chunky sneakers ή μποτάκια και θα γίνει το αγαπημένο σου ανατρεπτικό essential item που τραβάει τα βλέμματα.

To στιλιστικό τιπ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για του Αγίου Βαλεντίνου

Κοντές βαμβακερές κάλτσες Calzedonia, calzedonia.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.missbloom.gr/ Πηγή φωτογραφίας:in.gr