Celebrity Style, Μόδα

myesens x Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νέο ανατρεπτικό άρωμα για να νιώσεις Sinner & Saint

myesens x Ηλιάνα Παπαγεωργίου
SINNER AND SAINT

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημιουργεί μαζί με το myesens το άρωμα που την αντιπροσωπεύει και σε προκαλεί να νιώσεις ταυτόχρονα SINNER AND SAINT.


Το perfume brand myesens αποκτά ένα νέο ανατρεπτικό άρωμα. Καλύπτοντας κάθε της πτυχή, το myesens εμπνέεται από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μαζί δημιουργούν το προσωπικό της άρωμα SINNER AND SAINT.

Κάθε άρωμα της συλλογής myesens κλείνει μέσα του έντονα συναισθήματα, μεταφράζει μοναδικές στιγμές και περιγράφει αυθεντικές προσωπικότητες.

Το πρώτο κεφάλαιο της σειράς Real People Distilled ξεκινά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και υπόσχεται ένα πρωτόγνωρο ταξίδι αισθήσεων. Από τη μία είναι αυθόρμητη και γλυκιά και από την άλλη ανεπανάληπτα δυναμική. Μόλις τη γνωρίσεις νιώθεις απόλυτα την αυθεντικότητά της. Αυτή είναι η Ηλιάνα και έτσι ακριβώς είναι το SINNER AND SAINT. Ένα αναπάντεχο blend που εξισορροπεί τα αθώα άνθη πορτοκαλιάς με μεθυστικό γιασεμί και μυστηριώδες σανδαλόξυλο.

Καθαρός πειρασμός; Ενδεχομένως.

 

«Είναι ένα ανατρεπτικό άρωμα, φτιαγμένο για όλους εμάς που τολμάμε. Στην αρχή σου δίνει την πιο αθώα αίσθηση. Μετά σε συνεπαίρνει σαν την πιο εθιστική αμαρτία. Εσύ, τολμάς να το δοκιμάσεις;», Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι νότες κορυφής από κίτρο, φράουλα και άνθη πορτοκαλιάς συνδυάζονται με νότες καρδιάς που κρύβουν γιασεμί και κρίνο και αναμειγνύονται με μια ζεστή βάση από αισθησιακό σανδαλόξυλο, musk και βανίλια.

Φέρνοντας τον πειρασμό απευθείας σε ένα μπουκάλι, το SINNER AND SAINT ήρθε για να συνοδεύσει καθημερινές στιγμές και να σε κάνει να τολμάς με κάθε ευκαιρία.

Το νέο άρωμα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά online στο myesens.com και με τρία απλά βήματα θα έχεις την πιο risk-free αγορά.

● Παραγγέλνεις: παραλαμβάνεις το άρωμα, μαζί με ένα δείγμα 2ml.
● Δοκιμάζεις: χρησιμοποιείς το δείγμα για να δοκιμάσεις το SINNER AND SAINT.
● Αποφασίζεις: αν το ερωτευτείς, κρατάς το 50ml άρωμα και το δείγμα! Διαφορετικά, εσύ επιστρέφεις το άρωμα και το myesens σου επιστρέφει τα χρήματά σου.

Ανακάλυψε περισσότερα για τα αρώματα του myesens στο Instagram.

 

Σχετικά με το myesens:

Μεταφράζουμε συναισθήματα, στιγμές και πραγματικούς ανθρώπους σε ιδιαίτερα αρώματα για να

εκφράζεις κάθε ξεχωριστή πλευρά του εαυτού σου.

Κάθε προϊόν μας σχεδιάζεται με αγάπη. Είναι όλα 100% vegan, cruelty-free, paraben-free,
δερματολογικά ελεγμένα και σε συσκευασίες από ανακυκλώσιμα υλικά. Για να μάθεις περισσότερα,

επισκέψου το myesens.com