Celebrity Style, Πρόσωπο

Victoria Beckham | Τα 5 μυστικά της για νεανική επιδερμίδα

“Δεν προσπαθώ να γυρίσω το χρόνο πίσω ή να δείχνω νεότερη. Αγκαλιάζω και γιορτάζω αυτό που είμαι και προσπαθώ να είμαι η πιο υγιής εκδοχή του εαυτού μου”.

Ενώ η συμβολή της στη μόδα έχει παγιώσει το status της ως μία από τις πιο διάσημες celebrities, η skincare και makeup σειρά της, Victoria Beckham Beauty, είναι που έχει αυξήσει σημαντικά τη δημοτικότητά της τελευταία, με τους fans της να αναζητούν στη συσκευασία κάθε νέου λανσαρίσματος το ελιξίριο που θα τους χαρίσει τη νεανική εμφάνιση του fashion icon. Στην πραγματικότητα η ίδια όμως δεν μάχεται με το χρόνο τόσο όσο θα περίμενε κανείς. “Δεν προσπαθώ να γυρίσω το χρόνο πίσω ή να δείχνω νεότερη. Αγκαλιάζω και γιορτάζω αυτό που είμαι και προσπαθώ να είμαι η πιο υγιής εκδοχή του εαυτού μου”, λέει στο Refinery29. “Όχι απλά για να δείχνω καλά, αλλά και για να νιώθω καλά. Θέλω να είμαι η καλύτερη επαγγελματίας, μαμά και σύζυγος που μπορώ“, εξηγεί. Ιδού όλα όσα κάνει λοιπόν για να δείχνει αλλά και να νιώθει νέα και υγιής:

1. Ice, Ice Baby

Η Victoria μοιράζεται το ίδιο μυστικό για την καταπολέμηση του οιδήματος με την Kate Moss και την Bella Hadid: “Όταν ξυπνάω με πρησμένο πρόσωπο, ίσως μετά από ένα ταξίδι ή ένα ποτήρι κρασί, ακολουθώ ένα τρικ που έμαθα από την Melanie Grant, η οποία είναι μια εξαιρετική facialist και τώρα μια καλή φίλη”, λέει. “Μου είπε να βυθίζω το πρόσωπό μου σε ένα μπολ με παγωμένο νερό ή να παίρνω μερικά παγάκια και να τα κυλάω στο πρόσωπό μου για να μειώσω το οίδημα”, εξηγεί.

2. Steaming

Όπως υποστηρίζει η ίδια τα facials με ατμό είναι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα της, απομακρύνοντας κάθε ίχνος ρύπων και μακιγιάζ από τους πόρους.  “Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ατμό στο πρόσωπό μου όσο περισσότερο μπορώ, και έχω ένα τέλειο μικρό φορητό steamer, το οποίο παίρνω μαζί μου στα ταξίδια”, λέει.

3. Starting the day right

Όπως πολλές ακόμα A-listers, η Victoria Beckham αγαπά να ξεκινά τη μέρα της με ένα αποτοξινωτικό ρόφημα. Αγαπημένη της επιλογή είναι το ζεστό νερό με λεμόνι. “Προσθέτω επίσης μερικές κουταλιές μηλόξυδο”, λέει. “Όλα αυτά πριν πιω καφέ”, προσθέτει. “Κάνω ό,τι περισσότερο μπορώ για τη φροντίδα της επιδεμρίδας μου και πίνω όσο περισσότερο νερό μπορώ κατά τη διάρκεια της μέρας“.

4. Taking “the day” off

Όπως λέει η ίδια φροντίζει να πλένει πολύ καλά το πρόσωπό της κάθε μέρα, ενώ δεν παραλείπει την απολέπισης 2-3 φορές την εβδομάδα. “Δεν έχω ξαπλώσει ποτέ, ποτέ, ποτέ στο κρεβάτι χωρίς να αφαιρέσω πρώτα το μακιγιάζ μου. Ποτέ”, λέει η Victoria, τονίζοντας τη σημασία ενός καλού συστήματος καθαρισμού. “Ούτε ακόμα κι όταν ήμουν μεθυσμένη. Κάθε βράδυ αφαιρώ το μακιγιάζ μου”, εξηγεί.

5. Healthy diet=Healthy skin

Η διατροφή της παίζει επίσης ένα σημαντικό ρόλο στη φροντίδα της επιδερμίδας της. “Όταν ήμουν νεότερη, δεν καταλάβαινα πόσο βλαβερά είναι τα ανθρακούχα ποτά για την υγεία. Τώρα φροντίζω να τρέφομαι υγιεινά, να τρώω πολύ αβοκάντο και λιπαρά ψάρια, πολλούς ξηρούς καρπούς και πολλά καλά λιπαρά, που είναι πολύ ευεργετικά για την επιδερμίδα και το γενικό wellbeing“, εξηγεί. “Σημασία δεν έχει μόνο τι βάζετε στην επιδερμίδα σας, αλλά και τι βάζετε στο σώμα σας”, προσθέτει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.harpersbazaar.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://mad.tv/