Σώμα

Κυτταρίτιδα| Το μυστικό της Naomi Campbell που την κρατά μακριά

Την Naomi Campbell την ξέρεις: είναι θρυλικό supermodel των 90s και μέχρι σήμερα συνεχίζει να εργάζεται, με τον χρόνο να μοιάζει σαν να την έχει προσπεράσει. Η ίδια είναι πλέον 50 ετών, αλλά η σιλουέτα της είναι το ίδιο συγκλονιστική με την αρχή της καριέρα της.

Στο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube, η Naomi σου δείχνει πως προετοιμάζεται για ένα fashion show και κάπου εκεί (πάτα play στο λεπτό 6, αν θες να δεις μόνο αυτό) αποκαλύπτει και ένα από τα μυστικά της για το σφιχτό, σφριγηλό σώμα της – οκ, το DNA, η διατροφή και η γυμναστική σίγουρα έχουν παίξει κι αυτό το ρόλο τους.

Πρόκειται για το λεμφικό μασάζ, το οποίο βοηθά το δέρμα να αποβάλει τις τοξίνες και μπορεί να γίνει τόσο στο σώμα, όσο και στο πρόσωπο. Υπάρχουν ειδικά εργαλεία και τεχνικές, τα οποία χρησιμοποιούν οι ειδικοί στα ινστιτούτα, αλλά το συγκεκριμένο μασάζ μπορείς να κάνεις και μόνη σου στο σπίτι.

Εναλλακτικά, αν σου φαίνεται υπερβολικό το λεμφικό μασάζ, σου προτείνουμε να προσθέσεις στην εβδομαδιαία ρουτίνα της περιποίησής σου το dry brushing, το οποίο θα έχει παρόμοια αποτελέσματα στο σώμα σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.marieclaire.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://thelastfashionbible.com/