Μόδα

Ankle Boots | Πως να τα συνδυάσετε με τα στενά τζην σας

Τα κατάλληλα ζευγάρια για να συνδυάσετε με το στενό σας τζιν.

Μπορεί η φετινή χρονιά να ανήκει στην άνεση και τα ενδύματα που την προσφέρουν να έχουν κυριαρχήσει στις τάσεις, αλλά υπάρχουν πάντα τα αγαπημένα κομμάτια ανεξαρτήτου trends κι εποχών. Τα skinny jeans ανήκουν ακριβώς σ’ αυτή την κατηγορία.

“Αγκαλιάζουν” κι αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν  τα κολάν παντελόνια (αν κι ασφαλώς τα τζιν είναι λιγότερο απαλά και ευέλικτα) και μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με τα πάντα. Φορέστε τα αυτή την εποχή με oversized πουλόβερ και πουκάμισαμε στενά ζιβάγκο και σακάκια, με hoodies και μακριές ζακέτες, με μακριά παλτό και puffer μπουφάν, και δημιουργείστε ανεπιτήδευτα κομψά καθημερινά σύνολα.

Skinny jeans & ankle boots

Όταν, βεβαίως, μιλάμε για skinny jeans, η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε σε παπούτσια είναι τα ankle boots. Οι μπότες που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, ίσως και λίγο πιο πάνω, είναι τα ιδανικές για να τις φορέσετε μ’ ένα skinny το οποίο θα γίνει πιο κολακευτικό για τη σιλουέτα σας είτε αν “χάνετε” μέσα στα μποτάκια είτε αν σταματά εκεί που ξεκινάει η μπότα. Τα ankle boots γίνονται, επίσης, το τέλειο combo με skinny jeans αφού διαθέτουν μία ποικιλία που προσφέρει δυνατότητες για άπειρους συνδυασμούς: μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε το slim fit τζιν σας με ψηλοτάκουνα ή χαμηλοτάκουνα μποτάκια (σ.σ.: προτιμήστε τα kitten heel και μυτερά μποτάκια που είναι κομψά και χαρίζουν “πόντους” στο ύψος σας) για μία casual chic εμφάνιση ή να επιλέξετε να ντυθείτε με το super skinny σας κι ένα ζευγάρι δερμάτινα φλατ ankle boots τύπου chelseas που προσφέρουν μία σικ κομψότητα με androgynous στοιχεία.

Άλλη επιλογή είναι τα cowboy boots, που χαρίζουν μία μποέμ και άνετη πινελιά στο look, τα combat boots που είτε ως ψηλοτάκουνα με χοντρό τακούνι είτε ως φλατ έρχονται να βάλουν μία ροκ πινελιά στην εμφάνιση, ενώ καλή επιλογή είναι και τα chunky μποτάκια με τις τρακτερωτές σόλες που ανήκουν στα trends της χρονιάς.

The Looks

Με combat boots

Με combat boots

Με ψηλοτάκουνα μποτάκια

Με ψηλοτάκουνα μποτάκια

Με chunky μποτάκια

Με chunky μποτάκια

Με kitten heel μποτάκια

Με kitten heel μποτάκια

Με chelsea μποτάκια

Με chelsea μποτάκια

Με western style boots

Με western style boots

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.missbloom.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.purewow.com/