Μαλλιά

Jennifer Lopez: Η Λατίνα ποπ σταρ τόλμησε το πιο ανατρεπτικό κούρεμα

Η γνωστή τραγουδίστρια γιορτάζει τα 30 χρόνια καριέρας της με ένα εντυπωσιακό haircut.

Κάθε φορά που η Jennifer Lopez πειραματίζεται με τα μαλλιά της, αναρωτιόμαστε: «υπάρχει κάποιο κούρεμα που δεν της πάει;». Από πλούσια και πολύ μακριά, σε φιλαριστά, κοντά και διάφορες αποχρώσεις, τα hairstyles της επιτυχημένης σταρ αποτελούν συνεχή πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες που τόσα χρόνια την ακολουθούν πιστά σε όλα της τα βήματα και «πείθονται» να παίξουν με τα μαλλιά τους όπως εκείνη.

Αυτή τη φορά όμως, η πρόκληση είναι μεγαλύτερη. Υπό την επιμέλεια του αγαπημένου της κομμωτή, Chris Appleton, η Lopez φωτογραφίζεται για το επετειακό τεύχος του περιοδικού Allure και στα μαλλιά της βλέπουμε κάτι που έχουμε χρόνια να δούμε: ένα κοντό pixie cut, με σκούρες ρίζες. Ναι, η Λατίνα ποπ σταρ τόλμησε το haircut που αναμένεται να «φορεθεί» περισσότερο από κάθε άλλο το 2021.


©@jlo

Ο Appleton αποκαλύπτει πως η τραγουδίστρια ήθελε χρόνια να κόψει τα μαλλιά της σε garçon στιλ, και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα πολύ καλά έκανε. Στο εξώφυλλο για τα 30 χρόνια του Allure, η Lopez φωτογραφίζεται πιο όμορφη από ποτέ, εκτινάσσοντας την έννοια του glamour, και αποδεικνύοντας πώς ό,τι και να κάνει της πάει. Wet look, αγορέ κούρεμα και τεράστια διαμαντένια σκουλαρίκια; Από εμάς είναι ναι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:https://vogue.gr/ Πηγή φωτογραφίας:https://tetragwno.gr/