Μαλλιά

Let’s do it Brown| Η Cara Delevigne αποχαιρέτησε τα ξανθά μαλλιά

Εκτός από την καριέρα της στο μόντελινγκ (αλλά και στην ηθοποιία), το αξεπέραστο στυλ και τη δυναμικότητά της, όταν σκεφτόμαστε την Cara Delevigne ένα πράγμα μάς έρχεται στο νου: τα signature ξανθά μαλλιά της.

Και μπορεί τα extreme πλατινέ pixie cuts που έκανε κατά καιρούς να έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στο μυαλό σου, μιας που αυτό ακριβώς το κούρεμα την απογείωσε αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα υπέροχα χαρακτηριστικά της, η 28χρονη ωστόσο αποφάσισε να ανανεώσει για τα καλά το hair look της.

Έτσι, μόλις πριν λίγες ώρες ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της επιδεικνύοντας περήφανα το νέο, εμφανώς σκουρότερο, χρώμα μαλλιών της με ένα επιμελώς ατημέλητο wavy χτένισμα.

Δες τα νέα μαλλιά της:

Το τοπ μόντελ επέλεξε μια ανοιχτή καστανή απόχρωση με sun kissed babylights να ξεπροβάλλουν διακριτικά ανάμεσα στα μαλλιά της. Δραματική η μετάβαση από το golden blonde στο καστανό, τι λες;

Το χρώμα των ματιών και της επιδερμίδας της επιτρέπουν μια τέτοια major αλλαγή, με το καστανό να τα αναδεικνύει σε μεγάλο βαθμό. Παρ᾽όλα αυτά, εμείς θεωρούμε ότι η χαρακτηριστική ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της την φωτίζει όσο κανένα άλλο χρώμα και την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.missbloom.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://metro.co.uk/