Το τελευταίο διάστημα, ολοένα και περισσότερες celebrities επιλέγουν τις έντονες αποχρώσεις για τα μαλλιά τους, με πιο δημοφιλή από όλες τη ροζ. Οι ημιμόνιμες βαφές έχουν γνωρίσει στιγμές δόξας, ειδικά εν μέσω καραντίνας, που όλοι ψάχνουμε τρόπους να γεμίσουμε το χρόνο μας στο σπίτι, να ανανεωθούμε και να διασκεδάσουμε μόνοι μας.

Ακριβώς την ίδια σκέψη φαίνεται πως έκανε και η Hilary Duffη οποία αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της σε μία γαλάζια απόχρωση. Η ίδια μοιράστηκε το νέο της look με τους followers της στο instagram, διευκρινίζοντας πως η επιλογή της αυτή δεν σχετίζεται με το φύλο του παιδιού που περιμένει. «Δεν ξέρω αν περιμένω αγόρι ή κορίτσι, αλλά ξέρετε, έπρεπε να διασκεδάσω κάπως», δήλωσε η ίδια.

Η ηθοποιός εμπιστεύθηκε το κομμωτήριο Nine Zero One, που επιλέγουν πολλές διάσημες του Hollywood, με την απόχρωση που διάλεξε να είναι η Cotton Candy Blue.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Duff πειραματίζεται με τα έντονα χρώματα, αφού πριν από περίπου δέκα μήνες, η ίδια είχε βάψει ξανά τα μαλλιά της μπλε, εκείνη τη φορά επιλέγοντας μία αρκετά πιο σκούρα απόχρωση.

Σε περίπτωση που σκέφτεσαι να βάψεις κι εσύ τα μαλλιά σου σε μία ιδιαίτερη απόχρωση, θα πρέπει να γνωρίζεις πως το χρώμα των μαλλιών σου θα πρέπει να είναι αρκετά ανοιχτό για να φαίνεται. Αν είσαι φυσική ξανθιά ή κάνεις ντεκαπάζ, μπορείς να δοκιμάσεις το trend άφοβα, αφού αυτές οι αποχρώσεις γίνονται με βαφές που φεύγουν σταδιακά με τα λουσίματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.marieclaire.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.allure.com/