Μόδα

Bra Over Top: Πώς να συνδυάσετε το νέο trend στη μόδα

Brands και οίκοι, όπως Jacquemus και Alberta Ferretti, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στα σουτιέν, ένα πάλαι ποτέ σύμβολο θηλυκότητας που τείνει να καταργηθεί, αλλά σήμερα απογειώνεται με την τέχνη του layering.

Jason Wu SS21
©Pixelformula

Πέρυσι λοιπόν, brands και οίκοι, όπως Jacquemus και Alberta Ferretti, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στα σουτιέν, ένα πάλαι ποτέ σύμβολο θηλυκότητας που σήμερα τείνει να καταργηθεί, καθώς τα τοποθέτησαν με την τέχνη του layering πάνω από πουλόβερ, μεταξωτά τοπ και πουκάμισα, παίζοντας με το sexyness και τη κοριτσίστικη αθωότητα. Στον Jason Wu αντίστοιχα, είδαμε πλεκτά bra να φοριούνται πάνω από φλοράλ μακριά φορέματα, διατηρώντας τη χρωματική ισορροπία στα look, αλλά ταυτόχρονα συνθέτοντας και ένα twist που κάνει τη διαφορά.


Altuzzara SS21
©pixelformula

Cecilie Bahnsen SS21
©Pixelformula

Για τη συλλογή SS21, η Simone Rocha  επέλεξε το “bra over the top” trend για να απογειώσει πουκάμισα και φορέματα, αυτή τη φορά δίνοντας μας την ιδέα για σουτιέν-τοπ από πέτρες και glamorous χάντρες που «χτυπάνε» κατευθείαν στα feel good και party vibes μας. Μια ακόμη εκδοχή, είναι αυτή της Cecilie Bahnsen, που εστιάζοντας στο παιχνίδι του layering, πρόσθεσε strapless τοπ με φουσκωτά μανίκια πάνω από πλεκτά πουλόβερ σε έντονες αποχρώσεις, ενώ με τη σειρά της και η Victoria Beckham «έπαιξε» με τη νέα τάση, συνδυάζοντας τοπ με λεπτές τιράντες με σατέν bra σε γήινες αποχρώσεις.

Πώς θα το φορούσαμε εμείς; Με τον πιο μίνιμαλ και 90s-inspired τρόπο: πάνω από φαρδιά λευκά τοπ ή λευκά πουκάμισα, με ψηλόμεσα mom jeans και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Μήπως να το δοκιμάσετε;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:vogue.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.alexandralapp.com/