Νύχια

Brown Nails: 15 Πανέμορφα σχέδια νυχιών σε καφέ αποχρώσεις

Το γήινο μανικιούρ είναι τάση αλλά το καφέ στις πιο ανοιχτές του αποχρώσεις δηλαδή στο μπεζ και τα διάφορα nude θα είναι πάντα διαχρονικό. Παρακάτω θα βρεις 15 προτάσεις για τα καλύτερα σχέδια στα νύχια με καφέ χρώμα για όλα τα γούστα!

15 Προτάσεις για γήινο μανικιούρ σε καφέ χρώμα!

Καφέ μονόχρωμα νύχια σε ωραίες αποχρώσεις!

νύχια σε καφέ χρώμα καφέ μανικιούρ σοκολατί νύχια

Διάλεξε τις καλύτερες αποχρώσεις του καφέ για το πιο εντυπωσιακό γήινο μανικιούρ. Κορυφαία επιλογή είναι το σοκολατί το οποίο ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Όμορφοι είναι και οι ανοιχτοί τόνοι του καφέ δηλαδή το μπεζ, το εκρού και τα nude χρώματα. Για αλλαγή θα μπορούσες να δοκιμάσεις και το ματ εφέ στα μονόχρωμα καφέ νύχια σου για να είναι ακόμα πιο ιδιαίτερα!

Όμπρε νύχια σε τόνους του καφέ και του μπεζ!

καφέ nude νύχια όμπρε νύχια μανικιούρ σε αποχρώσεις του καφέ

Τα tonal neutral nails είναι το νέο γαλλικό. Ουσιαστικά βάφεις τα νύχια σου σε διάφορες αποχρώσεις ενός χρώματος από το πιο ανοιχτό προς το πιο σκούρο για να δημιουργηθεί ένα όμπρε εφέ. Είναι μια καλή ιδέα για εσένα που θες μια ξεχωριστή και μοντέρνα ιδέα για τα νύχια σου αλλά θες να διατηρήσεις και ένα διακριτικό στυλ σε αυτά.

Καφέ μανικιούρ με animal print!

νύχια με μοτίβο αγελάδας λεοπάρ μανικιούρ αγελαδέ νύχια

Κάνε υπέροχο μανικιούρ με καφέ χρώμα παίρνοντας έμπνευση από τα διάφορα animal prints. Πολύ τάση είναι τα αγελαδέ νύχια, τα λεοπάρ αλλά και το ζεβρέ μανικιούρ τα οποία θα είναι ακόμα πιο ξεχωιστά στη καφέ εκδοχή τους!

Minimal σχέδια για καφέ μανικιούρ!

σχέδιο στα νύχια μοντέρνο γαλλικό μανικιούρ όμορφα καφέ νύχια

Ο καλύτερος τρόπος να αναδείξεις στο μέγιστο το μανικιούρ σου είναι έχοντας ένα απλό στυλ. Έτσι και το χρώμα αλλά και το σχέδιο θα αναδειχτούν καλύτερα. Συνδυάζοντας το καφέ με άλλες αποχρώσεις του ή με το λευκό θα δημιουργήσεις ένα minimal μανικιούρ ιδανικό ακόμα και για τη δουλειά σου!

Brown nails με χρυσόσκονη για λάμψη!

καφέ νύχια νύχια με στρας nude νύχια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.ediva.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.glamourmagazine.co.uk/