Ομορφιά, Σώμα

Spring perfumes| 12 μεθυστικά αρώματα για να υποδεχτείς την Άνοιξη

Τα αρώματα έχουν αποδείξει με τη σειρά τους ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθεμίας από εμάς. Εκφράζουν την προσωπικότητά μας, συμπληρώνουν κάθε εμφάνιση, παραμένουν χαραγμένα στη μνήμη όλων όσων συναναστρέφονται μαζί μας και φυσικά μας συντροφεύουν όπου κι αν βρεθούμε. Είναι το must have του νεσεσέρ, αλλά και κάθε look είτε ετοιμάζεστε για να βγείτε έξω είτε μένετε σπίτι και θέλετε να νιώθετε όμορφες και χαλαρές. Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε 12 μεθυστικά ανοιξιάτικα αρώματα που θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας και πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσετε!

The spring perfumes

Miss Dior Rose N’Roses, Dior: Η φρεσκάδα μιας αγκαλιάς πολύχρωμων πετάλων, η γεμάτη ζωντάνια ενέργεια από δροσερές νότες εσπεριδοειδών. Το Miss Dior Rose N’Roses είναι ένα αστραφτερό, λουλουδένιο άρωμα· μια αφθονία Τριαντάφυλλων της Grasse, που αλληλοϋφαίνονται με το αναζωογονητικό Περγαμόντο και εξυψώνονται από την ένταση του Λευκού Μόσχου. Το ζωηρό απόσταγμα Γερανιού απογειώνει τη σύνθεση με τις νότες λεμονιού, αναδημιουργώντας πιστά την ακαταμάχητη ευωδία ενός απέραντου λιβαδιού λουλουδιών. Ένα φωτεινό ζωηρό χρώμα που μεταμορφώνεται σε άρωμα και καθηλώνει τις αισθήσεις.

Wild Bluebell Cologne Limited Edition, Jo Malone London: Ζωηρά σαπφειροειδή άνθη, γλυκά άνθη καμπανούλας που δένουν μοναδικά με νότες από κρίνο και λωτό σε ένα μοναδικά διακοσμημένο μπουκάλι.

The Scent Pure Accord For Her Eau De Toilette, Hugo Boss: To BOSS The Scent Pure Accord είναι ένα φωτεινό άρωμα με δύο εκδοχές, μία γυναικεία και μία ανδρική. Το νέο άρωμα αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στο ταξίδι της αποπλάνησης και φέρνει τον άνδρα και την γυναίκα ΒOSS, πιο κοντά από ποτέ. Η γυναικεία εκδοχή, αποτελεί την συναρπαστική συνέχεια μίας αισθησιακής ιστορίας, γεμάτη οικειότητα και συνενοχή. Το BOSS The Scent Pure Accord eau de toilette for Her, είναι ένα λαμπερό άρωμα, που ξεκινάει με νότες κορυφής από σπινθηροβόλο περγαμόντο και συνεχίζει με μία φωτεινή καρδιά από αισθησιακό όσμανθο και μία βάση από ζεστό Musk που συμπληρώνει το άρωμα, συνδυάζοντας μοναδικά την αίσθηση απαλότητας και δύναμης. Ο σχεδιασμός του μπουκαλιού και της εξωτερικής συσκευασίας, αντανακλούν την θηλυκότητα του αρώματος. Ο χυμός του αρώματος είναι σε ανοιχτό ροδακινί χρώμα και περικλείεται σε ένα γυάλινο διαφανές μπουκάλι με ένα λαμπερό καπάκι σε σαμπανιζέ τόνους. Η εξωτερική συσκευασία είναι διακοσμημένη σε ζεστές nude, γκρι και σαμπανιζέ αποχρώσεις.

 Rose power

Rose power

Miss Dior Rose N’Roses, Dior, Sephora

BUY ME

 Flowers are everywhere

Flowers are everywhere

Wild Bluebell Cologne Limited Edition, Jo Malone London, Hondos Center

BUY ME

 Brightness

Brightness

The Scent Pure Accord For Her Eau De Toilette, Hugo Boss, Hondos Center

BUY ME

 New entry

New entry

Olympea Blossom Eau De Parfum, Paco Rabanne, Hondos Center

BUY ME

 With vanilla

With vanilla

La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum, Lancome, Hondos Center

BUY ME

 Hot right now

Hot right now

Ginza eau de parfum, Shiseido

VIEW MORE

Olympea Blossom Eau De Parfum, Paco Rabanne: Το νέο Olympéa Blossom eau de parfum από τον οίκο Paco Rabanne, εισάγει μια νέα διάσταση της θηλυκότητας. Ένα φρουτώδη και λουλουδάτο συμβολισμό του απροσδόκητου αισθησιασμού. Μια θεϊκή μονομαχία μεταξύ των δροσερών και αναζωογονητικών πετάλων και του αισθησιασμού. Στην αρχή ένα πιπεράτο ξέσπασμα από φρέσκα τριαντάφυλλα, αναμιγνύεται με σορμπέ από ξινό μαύρο φραγκοστάφυλο. Πικάντικες νότες από παγωμένο αχλάδι, έρχονται σε αντίθεση με τη λουλουδάτη αύρα του. Οι ελαφριές νότες των λουλουδιών καταλήγουν σε μια απόλυτα σέξι αντίθεση, όπου η τρυφερή βανίλια συναντά το ξύλο κασμίρ. Ένα μονοπάτι από μόσχο ενδυναμώνει τη μεγάλη διάρκεια του αρώματος, δημιουργώντας την απόλυτη ώσμωση με το δέρμα.

La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum, Lancome: Η χαρά δεν είναι απλώς ένα συναίσθημα, είναι ενέργεια. Μια αύρα φωτός που ακτινοβολεί παντού. Το La vie est belle Soleil Cristal Eau de Parfum σάς προσκαλεί να φωτίσετε τον κόσμο με χαρά και να μεταμορφώσετε κάθε τι συνηθισμένο σε κάτι μαγικό. Σας παρουσιάζουμε την πιο φωτεινή πτυχή της χαράς στη σειρά La vie est belle: το Soleil Cristal, το καινούργιο μας γυναικείο eau de parfum, είναι ένας νέος ηλιόλουστος εθισμός με μια ζεστή, λουλουδάτη καρδιά που σκορπά το φως. Στο νέο αυτό Eau de Parfum, το αστραφτερό μανταρίνι στις νότες κορυφής δίνει τη θέση του σε μια εκρηκτική καρδιά λευκών ανθών, με την ηλιόλουστη βανίλια (από τη Μαδαγασκάρη) να συνδυάζεται με το πατσουλί (από το Μπαλί) στον απόηχο του αρώματος.

Ginza eau de parfum, Shiseido: Το άρωμα ανοίγει με μια λαμπερή έκρηξη φωτεινού ροδιού και πικάντικου ροζ πιπεριού. Στην καρδιά του μπουκέτου το γιασεμί αποκαλύπτει τις πιο μεγαλόπρεπες πτυχές του. Τρεις ποικιλίες του άνθους αναμειγνύονται αναδίνοντας έναν εκλεπτυσμένο αισθησιασμό, ζεστό κι όμως φρέσκο, ανάλαφρο κι όμως μεθυστικό. Τα πέταλα της μανόλιας και της φρέζιας περιστρέφονται σε ένα χαρούμενο στρόβιλο ενώ η ιαπωνική ορχιδέα προσθέτει μια πινελιά μυστηρίου στο χαρμάνι των λουλουδιών.

Lilium, Tzimas Cosmetics: Φρέσκο, ζωντανό, βελούδινο άρωμα. Μανταρίνι, πορτοκάλι και νεράντζι υπο­δέχονται την ίριδα, τον κέδρο, το μόσχο και το λιβάνι για να δώσουν ένα τολ­μηρό και αισθησιακό άρωμα.

Inspirations by Niki Zoniou, Blooming peony, Zoniou: Ζήστε την ξεχωριστή αίσθηση που προσφέρει κάθε άρωμα της συλλογής. Εμείς επιλέγουμε το Blooming Peony, το οποίο αποτελεί ένα φρέσκο άρωμα με πικάντικη διάθεση, και συστατικά από μανταρίνι, ροζ πιπέρι, ξύλο, τριαντάφυλλο, παιώνια, white musk, amber και γαρύφαλλο. Δοκιμάστε το asap!

 L for Lilium

L for Lilium

Lilium, Tzimas Cosmetics

BUY ME

 Spicy and fresh

Spicy and fresh

Inspirations by Niki Zoniou, Blooming peony, Zoniou

BUY ME

 Green perfume

Green perfume

Bloom Profumo Di Fiori Eau De Parfum, Gucci, notos

BUY ME

 Spring mood

Spring mood

Άρωμα σε Σπρέι Her Story, Avon

BUY ME

 Orange blossom

Orange blossom

Les Infusions Fleur D’Oranger Eau de Parfum, Prada, Hondos Center

BUY ME

 Neroli love

Neroli love

Dolce Floral Drops Eau de Toilette, Dolce & Gabbana, Hondos Center

BUY ME

Bloom Profumo Di Fiori Eau De Parfum, Gucci: Μια νέα αρωματική προσθήκη στην οικογένεια Gucci Bloom, το Gucci Bloom Profumo di Fiori EDP, αφιερωμένο στις γυναίκες που αναβλύζουν φρεσκάδα και ζωντάνια. Ένα φυσικό green άρωμα που εξερευνά την πλούσια ποιότητα και την κρεμώδης αίσθηση του Tuberose. Νότες από πέταλα γιασεμιού εμπλουτισμένα με ζωηρό Ylang Ylang, αναμιγνύονται με το ζεστό σανδαλόξυλο και τις ακαταμάχητες νότες του ξύλου, της βενζόης και του αισθησιακού musk.

Άρωμα σε Σπρέι Her Story, Avon: Άρωμα έμπνευσης για κάθε γυναίκα. To Her Story εκφράζει τις ιστορίες διαφορετικών , αληθινών γυναικών σε όλο τον κόσμο που παλεύουν ενάντια στην προκατάληψη και σπάνε τα σύνορα για να γίνουν πηγή έμπνευσης για όλους, γιατί ο φεμινισμός είναι για όλους. Αφήστε ένα σημάδι έμπνευσης που διαρκεί, με τη δύναμη του ροζ πιπεριού, το θάρρος της ίριδας και την προσωπικότητα του πατσουλί. Chypre Λουλουδάτο με ροζ πιπέρι, ίριδα, πατσουλί.

Les Infusions Fleur D’Oranger Eau de Parfum, Prada: Το άρωμα Fleur d’Oranger EDP είναι λουλουδάτο με νότες από άνθη πορτοκαλιάς, νερολί, ίριδα παλλίδα, musk & μέλι.

Dolce Floral Drops Eau de Toilette, Dolce & Gabbana: Τόσο δροσερό και καθαρό όπως η αυγή, το Dolce&Gabbana Dolce Floral Drops Eau de Toilette ξεδιπλώνει τα λευκά πέταλά του στο πρώτο πρωινό φως. Αυτό το αρμονικό άρωμα συμπληρώνει το αρχικό Dolce Eau de Parfum, με πιο απαλές νότες που αποκαλύπτουν μία εύθραυστη ομορφιά. Ένα απαλό ίχνος αρώματος που αναδεικνύει το άρωμα των φύλλων νερόλι και της λευκής αμαρυλλίδας. Το Dolce Floral Drops ανοίγει με ένα ζωντανό και πράσινο συνδυασμό από φύλλα νερόλι και άνθος παπάγιας, μαζί με ένα μπουκέτο από λευκή αμαρυλλίδα, λευκό ασφόδελο και λευκό νούφαρο στην καρδιά του αρώματος. Οι νότες αυτές έρχονται σε αρμονία με τη ζεστασιά των musk, ξύλων cashmeran και σανδαλόξυλου στη βάση του αρώματος. Τόσο δροσερό και καθαρό όπως η αυγή, το Dolce&Gabbana Dolce Floral Drops Eau de Toilette ξεδιπλώνει τα λευκά πέταλά του στο πρώτο πρωινό φως.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:glow.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://indiadeets.com/