Πρόσωπο

Ana de Armas: To νέο πρόσωπο της Estée Lauder 

Η Estée Lauder αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί μονόδρομο για μια πολύ μεγάλη μερίδα γυναικών. Ποια γυναίκα δεν έχει ένα προϊόν Estee Lauder στο μπουντουάρ της; Απαριθμώντας αμέτρητες συνεργασίες με μεγάλα όνομα όπως οι Anok Yai, Bianca Brandolini D’Adda, Carolyn Murphy, Diana Penty, Grace Elizabeth, Karlie Kloss και Yang Mi, τώρα, η Estée Lauder, ανακοίνωσε το νέο πρόσωπο που έρχεται να προσθεθεί σε αυτή την οικογένεια. Ο λόγος για την γνωστή ηθοποιό Ana de Armas, η οποία έχει υπάρξει υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και έχει τιμηθεί στη λίστα TIME100 NEXT για το 2021.

H ίδια θα αποτελέσει την νέα Global Brand Ambassador της εταιρείας και αναμένεται να συμμετάσχει σε όλες τις καμπάνιες που θα πραγματοποιηθούν τόσο σε digital μορφή όσο και  σε περιοδικά και διαφημιστικά. H πρώτη καμπάνια με την Estée Lauder θα γίνει για το νέο άρωμα της εταιρείας που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος Μαρτίου. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Ana στην Estée Lauder», δήλωσε ο Stéphane de La Faverie, Group President του ομίλου Estée Lauder Companies & Global Brand President, των μαρκών Estée Lauder και AERIN.«Η ιστορία της και τα εμπόδια που έχει ξεπεράσει με σκοπό να καταφέρει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και να γίνει μία καταξιωμένη ηθοποιός, αποτελεί έμπνευση για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, το ταλέντο της, η ζεστασιά και η ομορφιά της θα φέρουν μία νέα δυναμική στη μάρκα», συμπλήρωσαν οι ίδιοι  για το πρώην κορίτσι του Ben Affleck.

H Ana de Armas είναι ένα αυτοδημιούργητο κορίτσι με έντονο ταπεραμέντο. Γεννήθηκε στην Κούβα και έκανε το ντεμπούτο της, συμμετέχοντας στην ταινία Una Rosa De Francia.Η μετάβαση στο Hollywood δεν άργησε, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες, όπως Blade Runner 2049 και War Dogs, όπου συνεργάστηκε με κάποιους από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Οι συναρπαστικές της ερμηνείες την κατατάσσουν αυτή τη στιγμή ανάμεσα στις πιο περιζήτητες ηθοποιούς στην βιομηχανία του θεάματος και της τέχνης. Συνδικάζοντας τη φρεσκάδα, τον δυναμισμό και την «φλόγα» που κάθε γυναίκα αποζήτα, η Ana de Arnas φαίνεται να αποτελεί την ιδανική Ambassador για την Estée Lauder.

Πηγή:https://elle.gr/Πηγή φωτογραφίας:marieclaire