Διατροφή

Gwyneth Paltrow: Το smoothie που της χαρίζει νεανική επιδερμίδα

Σε αυτό εκμυστηρεύεται τη συνταγή της για το υπέροχο smoothie που της χαρίζει τέλεια επιδερμίδα. Τι περιλαμβάνει αυτό το smoothie; Έναν συνδυασμό – βόμβα που θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει (στην κυριολεξία!).

 

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

1/2 φλ. κατεψυγμένα blueberries

1 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου

1 χουρμά χωρίς το κουκούτσι

1/2 φλ. κουνουπίδι

3/4 φλ. γάλα αμυγδάλου

χυμό από 1/2 λάιμ

Πώς θα φτιάξεις το smoothie; Απλά ρίξε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτύπησέ τα πολύ δυνατά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Το μοβ smoothie της Gwyneth Paltrow είναι απίστευτα θρεπτικό και υγιεινό και μπορείς να το πιεις αντί για πρωινό ή μετά την προπόνηση. Έχει 256 θερμίδες το ποτήρι, 39 gr υδατάνθρακες και 7 gr πρωτεϊνη.

H ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως προσέχει πολύ τη διατροφή της αλλά έχει αποκαλύψει επίσης πως υπάρχουν κάποιοι πειρασμοί στους οποίους δεν μπορεί να αντισταθεί. Για παράδειγμα, η Gwyneth έχει πει σε συνέντευξή της πως λατρεύει τις τηγανητές πατάτες και πως προτιμάει να τις φάει συχνά και να κάνει πολύ περισσότερη γυμναστική από το να τις στερηθεί. Αυτό που κάνει λοιπόν όταν θέλει να φάει κάτι που δεν είναι τόσο υγιεινό είναι πως αυξάνει τη γυμναστική της στις 2 ώρες αντί για 1 ώρα που συνηθίζει να κάνει.

Πηγή:https://elle.gr/Πηγή φωτογραφίας:pinterest