Μαλλιά

Rihanna: Το σέξυ hair look της για τη νέα καμπάνια εσωρούχων της

Μπορεί το lockdown να γίνεται ολοένα και πιο σκληρό, αυτό όμως δεν σταμάτησε την άνοιξη από το να έρθει και φέτος. Όπως με κάθε άλλη αλλαγή σεζόν, έτσι και τώρα, οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε την ανάγκη να ανανεώσουμε το look μας. Το ίδιο συνέβη και στην Rihannaη οποία μόλις εμφανίστηκε με νέο στιλ στα μαλλιά της, το οποίο αν έχεις αρκετό μήκος μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ.

Η ίδια έκανε την αλλαγή αυτή για την νέα καμπάνια εσωρούχων της Savage X Fenty by Rihanna, γεγονός που έκανε το αποτέλεσμα ακόμα πιο σαγηνευτικό, εντυπωσιακό και σέξι. Η Riri εμφανίζεται με μακριά μαλλιά που φτάνουν μέχρι κάτω από το στήθος της και μακριές, curtain αφέλειες, aka ένα κούρεμα που είναι huge τάση αυτή την περίοδο.

Το look αυτό είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα περούκας, αφού η Rihanna αυτό το διάστημα έχει τα μαλλιά της κομμένα σε στιλ mullet, το κούρεμα δηλαδή με τις ανισότητες στα μήκη των μαλλιών, με τα μπροστινά και πλάγια να είναι κοντά και τα πίσω μακριά, το οποίο ήταν huge τάση στα 70και 80s.

Όπως και να έχει όμως, το νέο hairstyle της Riri είναι ιδανικό για εσένα που έχεις μήκος στα μαλλιά σου και θες να κάνεις μία αλλαγή.

Πηγή:marieclaire.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.rap-up.com/