Ομορφιά, Πρόσωπο

Ημέρα της Γυναίκας: Τα βήματα ομορφιάς για να περιποιηθείς σήμερα τον εαυτό σου

Η 8η Μαρτίου θα είναι μια pampering day ειδικά αφοσιωμένη σε σένα.

Η Ημέρα της Γυναίκας έφτασε και τι καλύτερο από το να οργανώσεις μια self-pampering day μόνο για σένα; Μπορείς από τώρα να σκεφτείς πώς ακριβώς θες να περιποιηθείς τον εαυτό σου ώστε στο τέλος της ημέρας να νιώθεις όμορφη και λαμπερή, ακτινοβολώντας στα zoom calls με τις φίλες σου.

Οι προτάσεις μας για το πώς να οργανώσεις την self-care ρουτίνα σου:

#1. Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα χαλαρωτικό μπάνιο – μπορεί να είναι και bubble bath με άλατα και αρωματικό shower foam – μην ξεχνώντας να εφαρμόσεις τις αγαπημένες σου ενυδατικές σώματος για βελούδινη επιδερμίδα.

#2. Συνέχισε με βαθύ καθαρισμό και ήπια απολέπιση της επιδερμίδας του προσώπου σου.

#3. Μπορείς να συνεχίσεις με μάσκες προσώπου (ενυδάτωσης ή λάμψης) που πιθανόν έχεις ξεχασμένες στο ντουλάπι του μπάνιου σου επειδή δεν έβρισκες ποτέ ευκαιρία ή χρόνο να τις βάλεις.  Δες εδώ πως μπορείς να φτιάξεις τη δική σου μάσκα προσώπου με μπανάνα αν έχεις ξηρή επιδερμίδα.

#4. Μην ξεχάσεις να απλώσεις την ενυδατική σου κρέμα, το serum και το αντηλιακό σου – επίλεξε τα κατάλληλα για τις ανάγκες του δέρματός σου προϊόντα. Για έξτρα ενυδάτωση και λάμψη εμπνεύσου από εύκολες μάσκες προσώπου με γιαούρτι.

#5. Αφού λούσεις τα μαλλιά σου (μην ξεχνάς τη μάσκα μαλλιών), στέγνωσέ τα και κάνε ένα γρήγορο και χαλαρό χτένισμα που θα σου χαρίσει ανάλαφρους κυματισμούς.  Σταθεροποίησε το χτένισμα με σπρέι κρατήματος. Πάρε ιδέες από  8 χτενίσματα για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου.

#6. Όσον αφορά το μακιγιάζ, προτείνουμε να κινηθείς σε χαμηλούς τόνους, με παστέλ αποχρώσεις να κυριαρχούν στα μάτια και στα χείλη – είναι εγγυημένο ότι θα σου ανεβάσουν τη διάθεση. Δες εδώ 5 φυσικά και γήινα makeup looks.

#7. Τέλος, αν θες να φροντίσεις μόνη σου τα νύχια σου, μπορείς να δεις εδώ πώς θα τα περιποιηθείς, αλλά και να μάθεις εδώ ποιες είναι οι πιο mood-boosting αποχρώσεις της φετινής άνοιξης. Δες εδώ τα πιο hot right now σχέδια νυχιών για την Άνοιξη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.missbloom.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://graziadaily.co.uk/