Celebrity Style, Πρόσωπο

Grammy Awards: Τα beauty looks των σταρ που άφησαν εντυπώσεις

Τα βραβεία Grammy 2021 είναι πια γεγονός: Πραγματοποιήθηκαν πριν από μερικές ώρες στο Staple Center του Los Angeles με παρουσιαστή τον Trevor Noah. Χωρίς live κοινό και με αυστηρά μέτρα προστασίας, δεν θύμιζαν τις προηγούμενες τελετές απονομής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στερούνται και beauty ή fashion ενδιαφέροντος.

Οι A-listers της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας έδωσαν το παρών και φυσικά χάρισαν και πάλι έμπνευση με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Εκτός από τις στιλιστικές τους επιλογές, στο “στόχαστρο” των beauty junkies βρίσκονται τα μαλλιά, το μακιγιάζ και το μανικιούρ τους, που μπορεί να μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό εκκεντρικά, αλλά αν δεν είναι τα Grammys η κατάλληλη περίσταση για υπερβολές, τότε ποια είναι;

Dua Lipa, Taylor Swift, Billie Eilish και όχι μόνο είναι μερικές από τις stars που ξεχώρισαν, άλλες πιο τολμηρές και μαξιμαλιστικές, άλλες πιο φυσικές και ανεπιτήδευτες. Δες αναλυτικά τις beauty επιλογές τους στη λίστα που ακολουθεί:

Tina Snow

Το κορίτσι της hip hop είχε από τα λίγα updos της βραδιάς. Πολύ κομψό και με δύο ελεύθερες κυματιστές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της, τη βοήθησαν να αναδείξει το μακιγιάζ της με τις extra long βλεφαρίδες και τα ombre glossy χείλη.

Taylor Swift

Με ρομαντικό σινιόν, κοντές αφέλειες και ανέμελα baby hairs, η 31χρονη έμεινε σταθερή στις beauty επιλογές της. Το ίδιο soft παρέμεινε και στο μακιγιάζ της, με απαλή σκιά και κραγιόν σε peachy απόχρωση, διακριτικά λεπτή γραμμή eye liner και extra δόση λάμψης με λευκή ιριδίζουσα σκιά στο inner corner των ματιών της.

H.E.R.

Με extra long hair, η H.E.R. εμφανίστηκε με κυματιστά μαλλιά μέχρι τη μέση, ενώ ενσωμάτωσε στο look της την matc-matchy τάση επιλέγοντας σκιά-μανικιούρ-outfit στην ίδια μοβ απόχρωση.

Dua Lipa

Η νεαρή τραγουδίστρια δεν ξέφυγε από τις beauty εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει, επιλέγοντας ίσια super sleek μαλλιά, μοβ glitter σκιά και σκούρα nude χείλη. Την παράσταση για ακόμη μια φορά έκλεψαν τα καλοσχηματισμένα πυκνά φρύδια της.

Beyoncé

Η Beyoncé κινήθηκε στα γνώριμα για εκείνη beauty μονοπάτια, με glossy χείλη σε απόχρωση nude-μπεζ, απαλά smokey μάτια και έντονο highlighter. Την παράσταση έκλεψαν τα πλούσια με έμφαση στον όγκο μαλλιά της χτενισμένα σε ανοιχτoύς κυματισμούς, με χωρίστρα στη μέση.

Billie Eilish

Καμία δεν απογείωσε το matchy-matchy όσο η Billie Eilish που το μανικιούρ της έμοιαζε πραγματικά αναπόσπαστο μέρος του outfit. (Plus: Μια ακόμη star που επιμένει στα πολύ μακριά τετράγωνα νύχια). Κατά τα άλλα, το μακιγιάζ της ήταν πολύ διακριτικό με ελάχιστη- barely there- μάσκαρα και απαλή ιριδίζουσα σκιά.

Miranda Lambert

Μεσαίου μήκους μαλλιά χτενισμένα σε επιμελώς ατημέλητο ίσιο hair look, έντονα smokey μάτια και έντονο highlighter σε όλα τα σωστά σημεία; Από εμάς είναι “ναι”.

Phoebe Bridgers

Η 26χρονη ήταν από τις λίγες που επένδυσαν σε πιο σκουρόχρωμο κραγιόν και το αποτέλεσμα την αποζημίωσε. Σε αυτό συνέβαλε και η επιλογή της να αφήσει πιο διακριτικό το μακιγιάζ στα μάτια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:https://www.missbloom.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.harpersbazaar.com/