Μόδα

Style Alert: Το oversized πουκάμισο είναι must της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Κάθε σεζόν έχει το δικό της It κομμάτι. Την άνοιξη του 2021, το basic της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι το oversized πουκάμισο. Συναντήσαμε το XXL πουκάμισο με τη boxy γραμμή, στα catwalks των οίκων Valentino, The Row, Michael Kors, Balenciaga, σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, από έντονο ροζ, μέχρι λευκό ή κλασικό με ρίγες.

Οι σχεδιαστές έκαναν πράξη το “boyfriend ‘s shirt”, δηλαδή το φαρδύ πουκάμισο που οι γυναίκες δανείζονται συνήθως από την γκαρνταρόμπα του συντρόφου τους και μας το παρουσίασαν σαν απαραίτητη προσθήκη στο ανοιξιάτικο στυλ μας.


©Valentino

Όπως συμβαίνει με κάθε basic κομμάτι, οι δυνατότητες που μας προσφέρει για συνδυασμούς είναι πραγματικά αμέτρητες, αποδεικνύοντας την ευελιξία του. Το oversized shirt είναι αυτό το κομμάτι που μπορεί να φορεθεί με ένα office ψηλόμεσο παντελόνι και sneakers για το απόλυτο Scandinavian look. Με ψηλόμεσα υφασμάτινα σορτς συνθέτει ένα σοφιστικέ καλοκαιρινό look, ενώ με ντένιμ αποκτά πιο casual χαρακτήρα. Το oversized πουκάμισο είναι αυτό το ανεπιτήδευτο beachwear που φορούν όλα τα It girls με τα μπικίνι τους.

Το oversized shirt είναι ένα από τα κομμάτια που βλέπουμε σταθερά στα accounts των Influencers, συνδυασμένο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. H Camila Coelho επιλέγει να το φορέσει με biker shorts και πέδιλα.

Εάν το μήκος του πουκαμίσου είναι αρκετά μακρύ, μπορεί να αναλάβει και το ρόλο του φορέματος, όπως το συνδύασε και η Leonie Hanne.

Shop Now


©Valentino

Oversized πουκάμισο σε ροζ απόχρωση, Valentino | Shop Now


©Etro

Oversized πουκάμισο με ρίγες, Etro | Shop Now


©Zara

Oversized πουκάμισο σε χακί απόχρωση, Zara | Shop Now


©Isabel Marant

Oversized πουκάμισο, Isabel Marant | Shop Now


©Mango

Oversized πουκάμισο, Mango | Shop Now


©COS

Oversized πουκάμισο, COS | Shop Now


©Vetements

Oversized πουκάμισο, Vetements | Shop Now

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:vogue.gr/Πηγή φωτογραφίας:/trends.com.cy/