Μαλλιά

Hair Trends: Τα 3 πιο δημοφιλή χτενίσματα της Άνοιξης

Τους τελευταίους μήνες, έχουμε δει τα μεγαλύτερα beauty trends του παρελθόντος να επιστρέφουν στο προσκήνιο.
Όπως στο μακιγιάζ, έτσι και στα χτενίσματα, φέτος τα 70s και τα 90s έχουν την τιμητική τους, κατακλύζοντας τα social media με curtain bangs, κλάμερ και γυρισμένες προς τα έξω άκρες, που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε.

Εμείς διαλέξαμε τα καλύτερα χτενίσματα που μπορείς να υιοθετήσεις χωρίς ιδιαίτερες δεξιότητες στην κομμωτική, που θα αναδείξουν το look σου σε χρόνο dt.

Bubble Ponytails
To συγκεκριμένο χτένισμα το είχες δοκιμάσει σίγουρα πριν 15 χρόνια. Απλά πιάσε τα μαλλιά σου σε αλογοουρά και στη συνέχεια πρόσθεσε μικρά λαστιχάκια κατά μήκος της. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε τα κλασσικά διαφανή, είτε μερικά πολύχρωμα, για ένα πιο διασκεδαστικό look.

χτενίσματα

Curtain Bangs
Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα των French girls και μας αρέσει πολύ γιατί αποπνέει ρομαντισμό και κομψότητα. Αν φοβάσαι τις αφέλειες και τις μεγάλες αλλαγές, αλλά θες να κάνεις κάτι διαφορετικό, τότε αυτό είναι για εσένα.

χτενίσματα

Γυρισμένες προς τα έξω άκρες
Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 60 και φέτος έρχεται πολύ ανανεωμένο.
Είτε το συνδυάσεις με μία κλασσική αλογοουρά, είτε μισά πάνω-μισά κάτω, οφείλεις να το δοκιμάσεις έστω και μία φορά καθώς το έχουν τολμήσει ήδη οι Ariana Grande, Cardi B και Millie Bobby Brown.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:https://gr.hellomagazine.com/Πηγή φωτογραφίας:elle.com