Μαλλιά

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Οι κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα

Η τάση που πρέπει να γνωρίζετε για να προετοιμαστείτε για το άνοιγμα των κομμωτηρίων.

Η άνοιξη είναι προ των πυλών και αυτό σημαίνει ότι είναι η τέλεια ευκαιρία να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Μπορεί τα κομμωτήρια αυτήν την στιγμή να είναι κλειστά, αλλά επειδή θέλουμε να πιστεύουμε -και να ελπίζουμε- ότι σύντομα θα ανοίξουν ξανά, αποφασίσαμε να σας προετοιμάσουμε αποκαλύπτοντάς σας τις κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα 2021, έτσι όπως παρουσιάστηκαν στα shows της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου την περασμένη εβδομάδα.

Bangs

Ήδη από τα τέλη του 2020, πιστεύαμε ότι οι αφέλειες θα είναι το Νο.1 κούρεμα για φέτος και τα shows της MFW FW21-22 επιβεβαίωσαν τις υποψίες μας. Πολλοί σχεδιαστές επέλεξαν το συγκεκριμένο hair look για να συνοδεύουν τις νέες δημιουργίες τους: Τα μοντέλα των οίκων Etro, Borbonese και Sportmax παρουσίασαν τη νέα συλλογή έχοντας micro bangs, ενώ εκείνα των οίκων Dolce & Gabbana, Max Mara Mara και Missoni είχαν πιο μακριές αφέλειες με τη κύρια διαφοροποίησή τους να είναι ο messy ή ο sleek χαρακτήρας τους.

Dolce & Gabbana

Το κούρεμα που κυριάρχησε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου FW21-22

Max Mara

Missoni

Etro

Borbonese

Sportmax

Side Bangs

Μία ακόμα μεγάλη τάση που είδαμε στο catwalk ήταν η επιστροφή της έντονης πλαϊνής φράντζας ύστερα από την κυριαρχία της μεσαίας χωρίστρας τις τελευταίες σεζόν. Το νοσταλγικό στιλ φαίνεται πως κάνει δυναμικό comeback με τους οίκους Fendi, Giorgio Armani και Alberta Ferretti να του δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Fendi

Alberta Ferretti

Giorgio Armani