Μαλλιά

Τα top hair trends και κουρέματα για την Άνοιξη 2021

Άνοιξη σημαίνει ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Μια αλλαγή στα μαλλιά είναι πάντα το πρώτο και το πιο εύκολο βήμα για να νιώσουμε αυτό το φρέσκο αέρα στην ψυχολογία. Καθώς περιμένουμε να ανοίξουν σύντομα τα κομμωτήρια και να επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας beauty συνήθειες, κάναμε μια έρευνα σε όλα τα νέα hair trends και κουρέματα της άνοιξης 2021, που αξίζει να δοκιμάσετε πρώτες. Από ένα τολμηρό pixie cut, μέχρι το ατημέλητο καρέ που βλέπουμε σε όλα τα parisian accounts και ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε.

Πώς θα κόψετε τα μαλλιά σας την άνοιξη του 2021;

70’s  αφέλειες

Την άνοιξη του 2021, αφήνουμε τα curtain bangs και επιλέγουμε τις 70’s αφέλειες με το κυματιστό και τόσο θηλυκό στυλ. Είναι λίγο πιο μακριές και έχουν σίγουρα την ευελιξία να τιθασεύονται πιο εύκολα, ακόμα και στις bad hair days, οπότε έχουμε έναν ακόμα λόγο να τις προτιμήσουμε.

Natural Look

Αν μάθαμε κάτι στη διάρκεια της πολύμηνης καραντίνας που βιώνουμε, είναι να αγκαλιάσουμε τη φυσική μας ομορφιά. Αυτή τη φιλοσοφία θέλουμε να τη διατηρήσουμε στη ζωή μας και όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Τα φυσικά curly μαλλιά όχι απλά επιστρέφουν, αλλά αναδεικνύονται και με τα σωστά κουρέματα που τονίζουν ακόμα περισσότερο τον όγκο τους. Μην διστάζετε να κόψετε τα σγουρά μαλλιά σας καρέ, είναι τάση.

Mermaid

Η πολύμηνη αποχή από τα κομμωτήρια επέτρεψε σίγουρα στα μαλλιά μας να μακρύνουν αρκετά. Μπορείτε να διατηρήσετε αυτό το νέο μήκος, γιατί τα mermaid hair, δηλαδή τα πολύ μακριά μαλλιά της γοργόνας, είναι τάση την άνοιξη του 2021, όπως απέδειξε και η εμφάνιση της Dua Lipa στα βραβεία Grammy.

Pixie Cut

Από την Audrey Hepburn, μέχρι τη Judi Dench, το pixie κούρεμα θεωρείται iconic, αλλά και μια επιλογή που λίγες γυναίκες τολμούν. Η Zöe Kravitz μας αποδεικνύει πως αυτό το στυλ είναι και cool και θηλυκό, οπότε έχουμε έναν ακόμα λόγο να το σκεφτούμε.

Lob

Το καρέ κούρεμα που θέλουν οι γυναίκες είναι αυτό το lob που δείχνει τέλειο χωρίς καμία προσπάθεια. Το κλειδί για να το πετύχετε αυτό είναι να αγκαλιάσετε τα μαλλιά σας και όλες τις ατέλειές τους, ακόμα και το φριζάρισμα. Όσο πιο ατημέλητο είναι το καρέ, τόσο πιο σέξυ.

Πηγή:vogue.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.popsugar.co.uk/