Νύχια

Pedicure Inspo: Οι μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα για πεντικιούρ

Τα μέσα Μαρτίου σηματοδοτούν την περίοδο που οι περισσότερες γυναίκες αρχίζουν να “λαχταράνε” ένα πεντικιούρΕίτε φοράτε ολοένα και λιγότερο τα house slippers σας, είτε δεν βλέπετε την ώρα να δοκιμάσετε τα σανδάλια που αγοράσατε στις εκπτώσεις, ένα νέο χρώμα στα νύχια νύχια σας είναι σίγουρο πως θα σας κάνει να ανυπομονείτε για τον ζεστό καιρό που σιγά σιγά θα αποτελεί καθημερινότητα και όχι απλά τυχαίο ευχάριστο γεγονός.

Ακόμα κι αν δεν ανοίξουν τα nail salons την επόμενη εβδομάδα, όπως εικάζουν οι επιδημιολόγοι, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να περιποιηθείτε μόνη σας στο σπίτι τα άκρα σας, επιλέγοντας τα κορυφαία χρώματα για το πεντικιούρ της φετινής άνοιξης. Ακολουθούν οι μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα νυχιών της σεζόν:

Nude

Με τα nail salons να είναι άγνωστο πότε θα ανοίξουν, αλλά και για πόσο καιρό θα παραμείνουν ανοικτά όταν αυτό συμβεί, οι περισσότεροι σχεδιαστές πόνταραν σε nude χρώματα στα νύχια στα shows τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Πρόκειται για την πιο low maintenance τάση της λίστας, που σίγουρα θα αγαπηθεί περισσότερο από όλες αυτήν τη σεζόν.

Hot Pink

Ο οίκος Tom Ford από την άλλη δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης του στα έντονα χρώματα στα νύχια και πιο συγκεκριμένα στο φούξια, που χαρίζει αισιοδοξία και ευχάριστη διάθεση.

Back to Black

Πηγαίνοντας κόντρα στη νόρμα που θέλει τα νύχια να είναι βαμμένα σε ανοιχτά χρώματα την άνοιξη και το καλοκαίρι, το brand Chocheng προτείνει μαύρα glossy πεντικιούρ.

Mauve

Μία από τις πιο διάσημες influencers στον κόσμο, η Camila Coelho, προτείνει την τέλεια εναλλακτική για τα κλασικά nude νύχια, που μερικές φορές μπορεί να φαντάζουν ανιαρά: τα mauve mani-pedi.

Clean White

Το λευκό πεντικιούρ θα είναι πάντα μία από τις πιο κομψές επιλογές, όπως αποδεικνύει εδώ η Jennifer Lopez, αφού ταιριάζει με όλα τα outfits και κολακεύει τους περισσότερους τόνους επιδερμίδας.

Red Hot

Ένα εξίσου διαχρονικά κομψό nail look είναι το κόκκινο χρώμα στα νύχια, με το οποίο η ηθοποιός Shira Haas επέλεξε να συνδυάσει την Chanel τουαλέτα της για την βραδιά απονομής των βραβείων Golden Globes.

Green Blue

Μία από τις πιο αναπάντεχες, αλλά ταυτόχρονα μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι τα πράσινα-μπλε νύχια, τα οποία αποπνέουν αισιοδοξία. Η μουσικός H.E.R επέλεξε το συγκεκριμένο χρώμα για το πεντικιούρ της για τη βραδιά απονομής των Critics’ Choice Awards.

Πηγή:www.harpersbazaar.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.bustle.com/