Celebrity Style, Πρόσωπο

Γνωρίστε τη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της Rihanna

Η Rihanna είναι το beauty icon που εμπιστευόμαστε για συμβουλές ομορφιάς, make-up tutorials, αλλά και νέα προϊόντα ή συστατικά που αξίζει να δοκιμάσουμε. Η τραγουδίστρια φυσικά δοκιμάζει πρώτη τα προϊόντα του brand της Fenty Beauty και μας ενημερώνει για το πώς να τα εντάξουμε στη beauty routine μας. Αυτή την περίοδο και λόγω των συνθηκών, τόσο η Rihanna, όσο και εμείς, έχουμε επικεντρωθεί στο skincare,  αναβαθμίζοντας το νεσεσέρ μας με μάσκες ομορφιάς, σέρουμ με ρετινόλη, βιταμίνη C και όλα τα must-haves για να μπορούμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας όσο παραμένουμε στο σπίτι.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους φαν της τη βραδινή της ιεροτελεστία ομορφιάς με όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί πριν πέσει για ύπνο, για να ξυπνά το επόμενο πρωί αναζωογονημένη και λαμπερή. Σαν beauty guru πλέον, η Rihanna γνωρίζει πως κατά τη διάρκεια του ύπνου τα κύτταρα αναπλάθονται με πιο γρήγορους ρυθμούς και εκμεταλλεύονται στο μέγιστο τη δράση των προϊόντων.

Τα μυστικά ομορφιάς της Rihanna:

Η night routine της Rihanna ξεκινά με ένα καλό καθαρισμό προσώπου, που προετοιμάζει την επιδερμίδα της να δεχτεί τα επόμενα βήματα περιποίησης. Χρησιμοποιεί το προϊόν καθαρισμού της σειράς της Fenty Skin, που αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, λιπαρότητα και make-up.


©Fenty Skin

Total Cleans’r Remove-It-All Cleanser, Fenty Skin | Shop Now

Επόμενο βήμα το τόνερ, το προϊόν που ανοίγει τους πόρους, καταπολεμά τα μαύρα στίγματα και αφήνει την επιδερμίδα βελούδινα απαλή.


©Fenty Skin

Fat Water Pore-Refining Toner Serum, Fenty Skin | Shop Now

Η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της Rihanna ολοκληρώνεται με ένα προϊόν που η ίδια χαρακτηρίζει το “μαγικό φίλτρο” της. Πρόκειται για μια κρέμα νύχτας που θρέφει, αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα σας, ενώ κοιμάστε.


©Fenty Skin

Instant Reset Overnight Recovery Gel, Fenty Skin | Shop Now

Καθώς προετοιμαζόμαστε ήδη για τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις μας στην πόλη, παίρνουμε μια γεύση και από τα tips της Rihanna για ένα fresh μακιγιάζ σε λίγα λεπτά.

Πηγή:vogue.gr/Πηγή φωτογραφίας:/www.vogue.com/