Νύχια

Μανικιούρ Άνοιξη-Καλοκαίρι: Tα χρώματα που θα επικρατήσουν

Η άνοιξη είναι -ημερολογιακά τουλάχιστον εδώ- , το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και τα nail salons άνοιξαν επιτέλους τις πόρτες τους ύστερα από 3 μήνες. Είναι λοιπόν η πλέον κατάλληλη ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλες τις νέες τάσεις στα χρώματα νυχιών για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021 προκειμένου να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το ραντεβού σας για μανικιούρΙδού τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν αυτήν τη σεζόν, σύμφωνα με τους designers και τις influencers:

Bubblegum/Hot Pink

Αν αγαπάτε τα έντονα χρώματα στα νύχια, φέτος είναι η χρονιά σας, αφού σύμφωνα με τους οίκους Fendi και Valentino τα φούξια μανικιούρ και πεντικιούρ είναι το κυρίαρχο nail trend.

Classic Red

Διαχρονικά κομψό και αισθησιακό, το κόκκινο χρώμα στα νύχια επιβεβαιώνει την κυριαρχία του και επιστρέφει στις  λίστες με τις τάσεις της σεζόν στην πιο φωτεινή και glossy εκδοχή του.

Black

Στο αντίποδα των έντονων φούξια και κόκκινων, βλέπουμε μια άνοδο της δημοτικότητας των μαύρων μανικιούρ με τους οίκους Chanel και Chocheng να τα επιλέγουν για τα ανοιξιάτικα shows τους.

Retro Green

Το πιο αναπάντεχο nail trend της σεζόν είναι τα ’70s inspired πράσινα νύχια, μία απόχρωση που θυμίζει το συνδυασμό του λαδί και του χακί, ο οποίος έχει κατακλύσει τις τελευταίες εβδομάδες το Instagram.

Green-Blue

Εξίσου δημοφιλής απόχρωση για φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι θα είναι το φωτεινό πράσινο-μπλε που αποπνέει αισιοδοξία και χαρά για το μέλλον.

Nude

Με τα nail salons να κλείνουν διαρκώς τις πόρτες τους, πολλοί σχεδιαστές, όπως οι Jason Wu και Elisabetta Franchi, έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στα low maintenance nude νύχια για αυτήν τη σεζόν.

Πηγή:www.harpersbazaar.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.bustle.com/