Μόδα

Spring Pants: Τα 5 παντελόνια που είναι must-have την Άνοιξη

Γνωρίζουμε ήδη ποια είναι αυτά τα διαχρονικά παντελόνια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της. Τώρα όμως αναζητάμε αυτά τα νέα spring trends που θα αγκαλιάσουμε μαζί με την επιστροφή μας στην κανονικότητα, τα παντελόνια που θα φορέσουμε περισσότερο στο street style ή και στο σπίτι. Για την Άνοιξη του 2021, οι σχεδιαστές κινήθηκαν με βάση τις ανάγκες που έχουν πια διαμορφωθεί στην καθημερινότητά μας, και δημιούργησαν άνετες αλλά και chic γραμμές που θα αντικαταστήσουν επίσημα πια τις φόρμες. Τα παντελόνια της άνοιξης είναι cool και ευέλικτα για να εντάσσονται εύκολα στο στυλ μας, έχουν μαλακά υφάσματα και δημιουργούν υπέροχους συνδυασμούς με τα τοπ και τα πουκάμισα της σεζόν.

Μελετώντας τις προτάσεις των οίκων για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, διαπιστώσαμε πως τα wide leg παντελόνια είναι μεγάλη τάση, όπως και τα flare pants. Οι culottes επιστρέφουν, ενώ το δέρμα αποκτά ανοιξιάτικα χρώματα και το συναντάμε επίσης στην γκαρνταρόμπα μας. Οι tailored γραμμές πρωταγωνιστούν, δίνοντας ένα sleek touch στις εμφανίσεις μας.

Τα Wide leg παντελόνια

Τα skinny παντελόνια, τουλάχιστον για φέτος, ανήκουν στο παρελθόν, με τις loose και baggy γραμμές να κυριαρχούν. Στο show του οίκου Schiaparelli, τα παντελόνια είναι φαρδιά και tailored, συμβολίζουν τη γυναικεία ενδυνάμωση και ορίζουν τις πιο κομψές εμφανίσεις της άνοιξης.


©Schiaparelli

Οι culottes

Οι culottes αυτή την άνοιξη  επιστρέφουν με μίνιμαλ αισθητική και άνετη γραμμή. Προς το παρόν συνδυάζονται εύκολα με slouchy μπότες ή αρβύλες, ενώ τους επόμενους μήνες θα τις φορέσουμε με romantic tops.


©Zuhair Murad

Οι tailored καμπάνες

Μπορεί να έχουμε ταυτίσει τα flare pants με πιο bohemian look, την άνοιξη του 2021 όμως η Victoria Beckham τα προτείνει σε tailored γραμμή, για να αποτελούν πια μέρος και του office look. Η επιστροφή στο γραφείο θα έχει σίγουρα στυλ.


©Victoria Beckham

Τα δερμάτινα παντελόνια

Ακόμα και τα δερμάτινα παντελόνια, την άνοιξη του 2021 είναι άνετα και με baggy γραμμή, ώστε πολύ εύκολα να αντικαθιστούν ακόμα και τις φόρμες. Θα τα φορέσουμε με χρώμα, αντί για το κλασικό μαύρο leather style.


©Leonie Hanne/Instagram

Τα jazz pants

Αντί για leggings, την άνοιξη του 2021 επιλέγουμε jazz pants, όπως βλέπουμε ήδη στα προφίλ των Instagrammers. Είναι αντίστοιχα άνετα, αλλά με bell boot cut τελείωμα που τα καθιστά πιο stylish επιλογή. Ιδανικός συνδυασμός είναι τα sneakers.

Πηγή:vogue.gr/Πηγή φωτογραφίας:vogue.com