Μαλλιά

Βubble ponytail: To huge ανοιξιάτικο trend στην κοτσίδα

Μία κοτσίδα είναι και θα συνεχίσει να είναι για πάντα ο καλύτερός μας φίλος. Είναι βολική, απομακρύνει τα μαλλιά από το πρόσωπο και κρύβει τις bad hair days. Αν την κάνεις κι εσύ σχεδόν κάθε μέρα όμως, τότε ξέρεις πως μπορεί να γίνει κάπως βαρετή και μονότονη. Εδώ έρχεται το παρακάτω χτένισμα που θα πάει την κοτσίδα σου στο επόμενο level, κάνοντάς την πολύ πιο εντυπωσιακή, χωρίς καθόλου κόπο. Ο λόγος για την bubble ponytail, η οποία τελευταία γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, με το feed μας στο instagram και το pinterest να έχει γεμίσει με διάφορες εκδοχές της, 

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να δημιουργήσεις κι εσύ την κλασική bubble ponytail είναι να πιάσεις μία -ψηλή ή χαμηλή- κοτσίδα τα μαλλιά σου και να προσθέσεις λαστιχάκια στο μήκος της ανά μερικά εκατοστά. Αφού τοποθετήσεις τα λαστιχάκια, τράβηξε λίγο τα μαλλιά από τις άκρες κάθε επιπέδου για να δημιουργήσεις μικρές “φούσκες” ανάμεσά τους.
Μπορείς να επιλέξεις διαφανή λαστιχάκια σιλικόνης αν δεν θες να φαίνονται, scrunchies αν θες να τονίσεις το χτένισμα ή ακόμα και να τυλίξεις γύρω τους μία τούφα μαλλιών για να τα κρύψεις εντελώς και να το κάνεις να δείχνει πιο κομψό. Σε κάθε bubble μπορείς μάλιστα να προσθέσεις αν θες τσιμπιδάκια, σε περίπτωση που θες το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

 

Πηγή:https://www.marieclaire.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.vssassoon.com.au/