Νύχια

Kourtney Kardashian: To νέο δημιουργικό της μανικιούρ με νόημα

Μπορεί η Kourtney Kardashian να μην μας απασχολεί με συχνές αλλαγές και πειραματισμούς στα μαλλιά της, όπως κάνουν οι μικρότερες αδελφές της Kim και Kylie. Κι όντως, έχει μείνει πιστή στα πολύ μακριά, μαύρα μαλλιά της που κλέβουν την παράσταση με τη λάμψη τους. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με το μανικιούρ της, με το οποίο γίνεται αρκετά δημιουργική κατά καιρούς. Έτσι και πριν λίγες μέρες, ανέβασε μια φωτογραφία επειδεικνύοντας τα όμορφα οβάλ νύχια της, στα οποία είχε κάνει ένα ιδιόμορφο γαλλικό μαζί με ένα nail art σχέδιο.

Πιο συγκεκριμένα, αντί για τα λευκά, κλασικά tips του french mani εκείνη είχε προτιμήσει οι άκρες να είναι σε ένα φλογερό κόκκινο χρώμα, θυμίζοντας λίγο αποχρώσεις του Αγίου Βαλεντίνου. Επιπλέον, το σχέδιο που είχε επιλέξει να ζωγραφίσει στη διάφανη βάση ήταν μικρά κερασάκια τα οποία κατέληγαν σε σχήμα καρδιάς, πηγαίνοντας έτσι το cherry manicure σε άλλα επίπεδα.

Δες το manicure της:

Κάτι μας λέει ότι με αυτόν τον τρόπο θέλησε να μεταφέρει ένα μήνυμα αγάπης προς τον αγαπημένο της, ή προς τους αναρίθμητους διαδικτυακούς της φίλους, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον έρωτά της για τον Travis Barker. Σημειωτέον, η φωτογραφία με το μανικιούρ της τραβήχτηκε πάνω στο σώμα του, και πιο συγκεκριμένα πάνω στο τατουάζ με το όνομα της Kourtney.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μεγαλύτερη από τις αδελφές Kardashian-Jenner εκφράζεται έτσι. Είχε επιλέξει ακριβώς τον ίδιο τρόπο για να επισημοποήσει τη σχέση της με τον αγαπημένο της λίγο μετά τη γιορτή των ερωτευμένων τον Φεβρουάριο, επιδεικνύοντας ένα heart-tipped manicure, δηλαδή μια παραλλαγή του γαλλικού όπου οι άκρες είχαν σχήμα καρδιάς σε κόκκινο χρώμα.

Εσύ ποιο απ᾽τα δύο θα δοκίμαζες;

Πηγή:missbloom.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://graziadaily.co.uk/