Μαλλιά

Οι πιο hot αποχρώσεις μαλλιών του καλοκαιριού για μελαχρινές

Ο μύθος ότι τα καστανά μαλλιά είναι βαρετά, ήρθε η ώρα να καταρριφθεί. Στην πραγματικότητα το καστανό είναι το πιο ευέλικτο από όλα τα χρώματα μαλλιών, καθώς μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί με αμέτρητους τρόπους, από απαλά ombré highlights και balayage, μέχρι φαρδιές ανταύγειες με έμπνευση από τα ’90s. Ένας ακόμα μύθος που ήρθε η ώρα να καταρριφθεί είναι ότι το καλοκαίρι το χρώμα των μαλλιών θα πρέπει πάντα να “ανοίγει”. Στην πραγματικότητα, ανεξαρτήτως θερμοκρασίας, έχετε το αναπόσπαστο δικαίωμα να υιοθετήσετε όποιο στιλ σας κάνει να νιώθετε πιο όμορφη. Ακολουθούν τα ωραιότερα χρώματα μαλλιών για μελαχρινές του φετινού καλοκαιριού για να πάρετε ιδέες πριν το επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο:

Ombré

Η τεχνική ombré είναι ο καλύτερος τρόπος να ανανεώσετε το hair look σας για το καλοκαίρι, αφού ο colorist μπορεί να το προσαρμόσει στις ανάγκες σας και στο πόσο έντονο ή απαλό επιθυμείτε να είναι. Οι αγαπημένες επιλογές για καστανά μαλλιά εξακολουθούν να είναι οι μελί και καραμελένιες αποχρώσεις, που πάντα φωτίζουν το πρόσωπο.

Caramel Balayage

Αντί για μελί balayage, φέτος το καλοκαίρι επιλέξτε balayage στο χρώμα της καραμέλας, το οποίο θα χαρίσει στα μαλλιά σας ένα sun-kissed αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα θα φωτίσει το πρόσωπό σας. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τάσης είναι το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά low maintenance, με αποτέλεσμα να συγχωρούνται οι “απουσίες” από το κομμωτήριο.

Chunky Highlights

Μία από τις τάσεις των ’90s που εξακολουθούν να θεωρούνται επίκαιρες ακόμα είναι οι φαρδιές ανταύγειες. Μερικές από τις celebrities που έχουν υιοθετήσει την τάση είναι η Jennifer Lopez, η Sarah Jessica Parker αλλά και η Kim Kardashian.

Babylights

Στον αντίποδα στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις για φέτος είναι τα babylights, δηλαδή οι εξαιρετικά λεπτές και διακριτικές ανταύγειες.

Red Tones

Όσον αφορά το χρώμα των highlights, μπορείτε να επιλέξετε κλασικές ξανθές αποχρώσεις που πάντα φωτίζουν την καστανή βάση, αλλά και κόκκινες που χαρίζουν ζεστασιά. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι κόκκινες και ginger αποχρώσεις είναι το μεγαλύτερο hair trend για φέτος.

Mushroom Brown

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για φέτος είναι το ψυχρό καστανό. Οι ψυχροί υπότονοί του δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να υιοθετήσετε την τάση το καλοκαίρι. Δύο από τις κορυφαίες αποχρώσεις της σεζόν είναι το mushroom brown και το sandy brown, που θα σας διαφοροποιήσουν από όλες τις sun-kissed μελαχρινές.

Money Piece

Μία εξίσου μεγάλη τάση για φέτος είναι η λεγόμενη Money Piece. Στην ουσία πρόκειται για ανοιχτόχρωμες τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο, οι οποίες μπορούν να δημιουργούν όσο έντονη ή ήπια αντίθεση επιθυμείτε.

Πηγή:www.harpersbazaar.gr/Πηγή φωτογραφίας:eleganthaircuts.com/