Μόδα

Strapless Top: H Kendall Jenner φόρεσε το must μπλουζάκι του καλοκαιριού

To strapless μπλουζάκι της Kendall Jenner είναι το επόμενο κομμάτι που δεν θα αποχωριστούμε το καλοκαίρι.
Για πρώτη φορά το ερωτευτήκαμε στη Carrie Bradshaw, τη στιλάτη πρωταγωνίστρια του Sex and The City. Η ρομαντική αρθρογράφος μας χάρισε δεκάδες σύνολα με bandeau τοπ, μονόχρωμα ή σε μοντέρνα prints όπως ζεβρέ, συνδυασμένα από wide παντελόνια, μέχρι μίντι φούστες, όλα τόσο υπέροχα που δεν θα μπορούσαμε να μην αγαπήσουμε αυτό το basic κομμάτι.

Πιο πρόσφατα, και ως δεινή λάτρης των 90s, η Kendall Jenner επιβεβαίωσε πως τα strapless τοπ είναι back in fashion, φορώντας ένα σε πορτοκαλί χρώμα με δερμάτινο ψηλόμεσο παντελόνι, λευκά πέδιλα και ζεβρέ mini bag, παρουσιάζοντας τον ορισμό του casual chic ντυσίματος. Για να το αντιγράψετε, χρειάζεστε απλά ένα εφαρμοστό παντελόνι high waisted και ένα σούπερ στιλάτο bandeau τοπ. Ένα κοκαλάκι στα μαλλιά, για παράδειγμα κλάμερ, θα απογειώσει τον 90s χαρακτήρα του look.

Κάνοντας μια έρευνα αγοράς, είδαμε πως οι επιλογές σε bandeau τοπ είναι πολλές και για όλα τα γούστα. Από ρομαντικά φλοράλ strapless, σε καρό εκδοχές και πλεκτές version, τα τοπ του καλοκαιριού είναι θηλυκά, μοντέρνα και σέξι όσο πρέπει. Οι μονόχρωμες παραλλαγές είναι ό,τι πρέπει για την καθημερινότητα, ενώ αυτές με τα prints θα γίνουν τέλεια πρόταση για τις βραδινές εξόδους (που έρχονται).

Shop the trend

 


©Saint Laurent

Ριγέ bandeau top, Saint Laurent


©Stella McCartney

Ελαστικό bandeau top, Stella McCartney


©SPRWMN

Δερμάτινο strapless top, SPRWMN


©Alice + Olivia

Φλοράλ bandeau top, Alice + Olivia


©Mango

Τοπ πλεκτό με γεωμετρικό τύπωμα, Mango


©Zara

Καρό strapless top, Zara

Πηγή:vogue.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://evesham-nj.org/