Μαλλιά

Penelope Cruz: Το bob haircut την έκανε ακόμα πιο ακαταμάχητη

Η Penelope Cruz όποιο hair look κι αν υιοθετήσει είναι πάντα υπέροχη. Ωστόσο, το bob haircut αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την stylish εκδοχή της.

Αυτή τη σεζόν το bob haircuείναι η απόλυτη τάση. Ακόμα και όλες εμείς οι φανατικά ορκισμένες υπέρμαχοι των μακριών μαλλιών, βλέποντας τα αγαπημένα μας it girls να υιοθετούν την συγκεκριμένη τάση μπαίνουμε στον πειρασμό να πειραματιστούμε με την εικόνα μας και να αλλάξουμε το look μας.

Κάπως, έτσι μπορεί για πολλά χρόνια να είχαμε συνδέσει τα μακριά μαλλιά με την ακαταμάχητη θηλυκή πλευρά, ωστόσο, τώρα αυτός ο μύθος φαίνεται να έχει καταρριφθεί. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι ολοένα και περισσότερες celebrities επιλέγουν το bob haircut.

Penelope Cruz

Εμείς σήμερα αντλήσαμε έμπνευση από την εντυπωσιακή Penelope Cruzη οποία είναι ένα από τα αστέρια του Χόλυγουντ που αποχωρίστηκαν τα μακριά τους μαλλιά αναδεικνύοντας μια πιο stylish πλευρά του εαυτούς της με ένα κοντό καρέ κούρεμα. H γνωστή ηθοποιός έχει επιλέξει ένα bob haircut με layers και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Και μπορεί η Penelope Cruz να είναι από τις γυναίκες που με την σαγηνευτική τους ομορφιά αποθεώσουν οποιοδήποτε look, ωστόσο, κατά γενική ομολογία το bob hair cut τη πάει πολύ και τις προσδίδει ακόμα περισσότερο sexiness.

Πηγή:elle.gr/