Beauty Testing, Μαλλιά

ΚΥΑΝΑ: Tα must-have hair products για τα πιο απαλά και λαμπερά μαλλιά

 

Τα μαλλιά μας τα αγαπάμε και τα θέλουμε πάντοτε υγιή, ενυδατωμένα , απαλά και λαμπερά. Συνεχώς αναζητούμε ποιοτικά προϊόντα μαλλιών, σε καθημερινή βάση πλέον, που να προσφέρουν αυτό που υπόσχονται, δηλαδή  άμεση και ολική επανόρθωση και αναγέννηση της τρίχας  και εντατική θρέψη και λάμψη. Εμείς βρήκαμε αυτά τα προϊόντα στην ΚΥΑΝΑ και σήμερα θα σας μιλήσουμε για αυτή!

Η KYANA HAIR PROFESSIONALS  είναι μία ελληνική εταιρεία με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσει σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αγορά. Αποτελεί μια καινοτόμο πρόταση στις υπηρεσίες του κομμωτηρίου, η οποία έχει θέσει ως στόχο και έχει καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της όλα εκείνα τα προϊόντα που μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη της παραπάνω φιλοδοξίας. Δημιουργεί συνεχώς καινούρια προϊόντα που να ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει τη δομή υποστήριξης των συνεργατών της, ώστε να είναι αρωγός στην εξέλιξη της τέχνης τους μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές, καθώς και μέσω εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, όπου παρουσιάζονται οι νέες τάσεις και τεχνικές στην τέχνη της κομμωτικής.

Σήμερα αποφάσισα να σας παρουσιάσω τρία ,πλέον πολύ αγαπημένα προϊόντα, τα οποία έψαχνα καιρό και τα ανακάλυψα  στην αγαπημένη μας εταιρία Kyana, που χρόνια εμπιστευόμαστε τα επαγγελματικά τους προϊόντα μαλλιών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Kyana για τα υπέροχα hairstyle & haircare προϊόντα που μας έστειλε και χαρίσαμε στα μαλλιά μας την προστασία, θρέψη και ζωντάνια που αναζητούσαν. Συγκεκριμένα θα σας παρουσιάσω την θερμοπροστατευτική μάσκα Queen Intensive Thermo-protective , την χρωμομάσκα Queen color hair mask – silver και το serum Herboria MAX .

ΚΡΕΜΑ QUEEN 150ml / INTENSIVE THERMO – PROTECTIVE

Η θερμοπροστατευτική μάσκα Queen Intensive Thermo-protective είναι ιδανική για την απόλυτη προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα των προϊόντων styling. Στις περισσότερες γυναίκες, αν όχι όλες,  είναι πλέον καθημερινή συνήθεια και “ιεροτελεστία” να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας με προϊόντα styling όπως πιστολάκι, σίδερα ισιώματος και ψαλίδια μαλλιών τα οποία πέρα από εντυπωσιακά hairstyles, δυστυχώς, καταστρέφουν την τρίχα λόγω υψηλών θερμοκρασιών.

                         

Σπασμένες και ταλαιπωρημένες άκρες, αφυδατωμένα και άγρια μαλλιά αποτελούν εφιάλτη στις περισσότερες από εμάς, και για αυτό είναι αναγκαίο να εντάξουμε στην καθημερινή ρουτίνα φροντίδας των μαλλιών μας μια θερμοπροστατευτική μάσκα για την προστασία της τρίχας μας. Μετά το λούσιμο των μαλλιών μου, έβαλα μια μικρή ποσότητα από  Queen Intensive Thermo-protective και την άπλωσα σε όλο το μήκος των μαλλιών μου πριν να στεγνώσω τα μαλλιά μου με το πιστολάκι και τα ισιώσω. Μετά την εφαρμογή του Queen Intensive Thermo-protective κάνει το χτένισμα και το styling με το σίδερο ισιώματος ευκολότερα μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο και παρέχοντας απόλυτη προστασία.

QUEEN COLOR HAIR MASK – SILVER

                                                     

Πλέον, η ανάδειξη του χρώματος των μαλλιών και η αύξηση της έντασής του μπορούν να επιτευχθούν με τρόπο άμεσο κι εύκολο. Τέσσερις εκπληκτικοί τόνοι (κόκκινο, χάλκινο, ασημί και καφέ)  έρχονται να χαρίσουν στα μαλλιά απόλυτο χρωματικό αποτέλεσμα που διαρκεί. Παράλληλα η εμπλουτισμένη με αλόη και έλαιο ινδικής κάνναβης σύνθεση του προϊόντος προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση και αναδόμηση αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια και λαμπερά.

Στη δική μας περίπτωση χρησιμοποιήσαμε την χρωμομάσκα Queen color hair mask – silver ιδανική για ξανθά μαλλιά. Για να αποφύγουμε το “κιτρίνισμα” στο ξανθό μας και να αναδείξουμε το λαμπερή αυτή απόχρωση εφαρμόσαμε την δόση του προϊόντος σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας ελαφρό μασάζ αφήνοντας να δράσει για 5-10 λεπτά. Εναλλακτικά μπορείτε να το εφαρμόσετε και σε στεγνά μαλλιά για 20 -30 λεπτά και στη συνέχεια να το ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιώντας την Queen color hair mask – silver σε τακτικά χρονικά διαστήματα, για παράδειγμα ανά 2-3 λουσίματα, θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα καθώς το χρώμα των μαλλιών σας θα δείχνει πιο ζωντανό και λαμπερό χωρίς να κιτρινίζει.

 

HERBORIA MAX SERUM  50ml / αναδόμηση

Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ότι δεν χρειάζεται μόνο το πρόσωπο και η επιδερμίδα μας serum για άμεση ενυδάτωση και φροντίδα αλλά και τα μαλλιά μας. Εµπλουτισµένο µε  αποστάγµατα  κίτρου και  πρωτεΐνη  µεταξιού, το serum Herboria MAX διεισδύει στα λέπια της τρίχας τρέφοντάς την. Οδηγεί στην αναδόμηση της και τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τη λάμψη, τη ζωντάνια τους και το φυσικό τους όγκο. Τι καλύτερο;

Συγκεκριμένα χρησιμοποιήσαμε μερικές σταγόνες για άμεσο αποτέλεσμα μετά το ίσιωμα των μαλλιών μας, απλώνοντας το προϊόν από την κορυφή έως τις άκρες των μαλλιών . Αμέσως παρατηρήσαμε λάμψη και απαλότητα στην τρίχα, χωρίς να νιώσουμε ότι την βαραίνει. Είναι το απόλυτο haircare προϊόν για να ολοκληρώσεις την περιποίηση και το hairstyling  σου μέσα σε λίγα λεπτά.

Το serum Herboria MAX χαρίζει λάμψη, απαλότητα και ζωντάνια στα μαλλιά ενώ παράλληλα διατηρεί τον όγκο τους και αναδομεί τις άκρες. Σας παροτρύνουμε να δοκιμάσετε αυτά τα εκπληκτικά προϊόντα καθώς μείναμε απόλυτα ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα και σίγουρα πήραν μια σημαντική θέση στην haircare routine μας!

 

 

 

Βρείτε την ιστοσελίδα της KYANA εδώ

Βρείτε την στο facebook εδώ

Ακολουθήστε την στο instagram

Γράφει η Βίκυ Φούκη

coverimage:youweekly.gr