Beauty Testing, Πρόσωπο

Qure International: Γνωρίστε τα face serums για την απόλυτη ενυδάτωση της επιδερμίδας

 

Η φροντίδα και η περιποίηση της επιδερμίδας μας αποτελεί πλέον βασική καθημερινή ανάγκη τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες. Καθημερινά ψάχνουμε τα καλύτερα προϊόντα για το δέρμα και τα μαλλιά μας, που με τα κατάλληλα συστατικά τoυς χαρίζουν ενυδάτωση, λάμψη, ζωντάνια και θρέψη.  Έτσι, λοιπόν, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την QURE INTERNATIONAL  που εξειδικεύεται στη φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών και καλύπτει την κάθε ανάγκη τους.

Συγκεκριμένα η  QURE INTERNATIONAL είναι μια νέα ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2019. Στόχος τους, η παραγωγή και διανομή εξειδικευμένων προϊόντων ομορφιάς για την ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, σώματος & μαλλιών, τα οποία προσφέρουν καινοτόμες λύσεις και προτάσεις στη σύγχρονη γυναίκα και τον άντρα. Η αφοσίωση τους στην ποιότητα των προϊόντων και η θέληση τους να κάνουνε γνωστή την Ελληνική Κοσμετολογία σε όλο τον κόσμο, τους ώθησε σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες και εργαστήρια με τους οποίους μοιράζονται κοινούς στόχους και αξίες που ως αποτέλεσμα είχαν την δημιουργία των προϊόντων της Qure.

Θα βρείτε μια εξαιρετικά ποιοτική ποικιλία Qure προϊόντων, τα οποία πέρα από αποτελεσματικά είναι ταυτόχρονα απαλά και φιλικά προς τα μαλλιά και το δέρμα. Σήμερα θα σας παρουσιάσω δύο νέα αγαπημένα face care προϊόντα της Qure τα οποία δοκίμασα και έμεινα απίστευτα ικανοποιημένη με την επίδραση τους στο πρόσωπο μου. Συγκεκριμένα , θα σας μιλήσω για δύο face serums, το Snail Serum και το Dark Circle Eye Serum για ενυδάτωση και προστασία του προσώπου.

SNAIL SERUM

                                    

Το Snail Serum είναι ένας ορός προσώπου με έκκριμα σαλιγκαριού, κολλαγόνο & μόρια υαλουρονικού οξέος. Λόγω των συγκεκριμένων συστατικών ο ορός προσώπου καταφέρνει να ενυδατώνει και να ανανεώνει το δέρμα σε βάθος. Τοποθετώντας μια μικρή ποσότητα, εφάρμοσα το  Snail Serum σε όλο μου το πρόσωπο με απαλές κινήσεις, χωρίς να τρίβω έντονα το δέρμα μου. Αυτό που με ενθουσίασε στον συγκεκριμένο ορό, είναι το γεγονός ότι είναι άοσμο χωρίς ενοχλητικές και έντονες μυρωδιές που βρίσκουμε σε άλλα προϊόντα, καθώς και απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα μου, την οποία αφήνει απαλή και ενυδατωμένη.  Επίσης, έχει έντονες αντιρυτιδικές & αντιγηραντικές ιδιότητες, χαρίζει λάμψη, νεανική υφή και ελαστικότητα στο δέρμα.

DARK CIRCLE EYE SERUM

                      

 

Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείπουμε τη φροντίδα και την ενυδάτωση της περιοχής κάτω από τα μάτια. Οι ενοχλητικοί μαύροι κύκλοι και οι λεπτές γραμμές κάνουν έντονη την εμφάνιση τους με την πάροδο του χρόνου, λόγω κούρασης, ορμονών, κακής διατροφής. Αλλά με το Dark Circle Eye Serum, θα παρατηρήσετε  εκπληκτική διαφορά. Το  Dark Circle Eye Serum είναι ένα ορός ματιών για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων με εκχύλισμα από καφέ και κόκκινα φύκια, υαλουρονικό οξύ που έχει την ικανότητα συγκράτησης 800-1000 φορές του βάρος του σε νερό, οργανικό πυρίτιο και καφεΐνη. Με τριπλή δράση, ενυδατώνει την επιδερμίδα, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία και καταπολεμά τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια. Ορατά αποτελέσματα μετά από 28 ημέρες καθημερινής χρήσης.

Σας παροτρύνω να δοκιμάσετε τα δύο face serums και να τα εντάξετε στην καθημερινή σας skincare routine για να νιώσετε και εσείς λαμπερές, φουλ ενυδατωμένες και φρέσκες.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Qure εδώ

Βρείτε την στο Facebook & Instagram

 

 

 

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου