Νύχια

Οι 3 must-have αποχρώσεις βερνικιών για το ανοιξιάτικο μανικιούρ σου

Δες παρακάτω ποιες 3 αποχρώσεις βερνικιών προβλέπεται να γίνουν viral στο instragram feed μας τους επόμενους μήνες, ώστε να προλάβεις να εφοδιαστείς εγκαίρως με τα κατάλληλα βερνίκια νυχιών.

Retro Green

Μια 70s inspired απόχρωση του πράσινου είναι αυτή που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις φέτος. Θυμίζει λίγο έναν συνδυασμό λαδί και χακί απόχρωσης, αλλά στο πιο ανοιχτό – και τα δύο χρώματα άλλωστε είναι hot τον φετινό χειμώνα.

Magical Mint

Το ότι το χρώμα της μέντας είναι extremely trendy τα τελευταία χρόνια, ιδίως σε ό, τι αφορά τα ρούχα μας, είναι γεγονός. Προετοιμάσου λοιπόν να το βλέπεις παντού μπροστά σου – και τα νύχια δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Το βεραμάν, το aqua και οι κάθε λογής τόνοι του είναι κατεξοχήν ανοιξιάτικα χρώματα, που σίγουρα μάς φτιάχνουν τη διάθεση, αφού μας θυμίζουν ότι το καλοκαίρι πλησιάζει. Επίσης, έχε στο νου σου ότι κολακεύουν κάθε χρώμα επιδερμίδας, ενώ θεωρούνται πλέον διαχρονικά.

Cool Bubblegum Pink

Για εσένα που λατρεύεις το ροζ αλλά έχεις βαρεθεί όλες τις παλ αποχρώσεις του που κυριαρχούν μέχρι και σήμερα, θα χαρείς ιδιαιτέρως με τα νέα: το χρώμα της τσιχλόφουσκας θα γίνει το νέο nude. Αρκετά σκούρο για να μην θεωρείται παλ, αλλά και έντονο και λαμπερό για να ξεχωρίσει ανάμεσα στα ανοιξιάτικα μανικιούρ σου.

Πηγή:missbloom.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.thetrendspotter.net/