Μόδα

Think Pink: Τα ροζ τζην είναι must-have στην γκαρνταρόμπα σου

Άφησε για λίγο στην άκρη τα μπλε, τα λευκά και τα μαύρα denim σου. Το μέλλον της μόδας είναι πολύ πιο «φωτεινό» και αισιόδοξο και έχει βουτήξει στην πιο κοριτσίστικη απόχρωση της παλέτας, το ροζ.

Think Pink: Τα δικά μας τζην είναι ροζ τώρα! Τα δικά σου;

Εν μέσω της πανδημίας του Covid19 και ενός σκληρού lockdown που μας ταλαιπωρεί για περισσότερο από 12 μήνες και δεν λέει να τελειώσει, η παγκόσμια βιομηχανία της μόδας βρίσκει και πάλι τον τρόπο να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων, να δει την ζωή ντυμένη στα ροζ. Κυριολεκτικά στα ροζ, μιας και το συγκεκριμένο χρώμα παίζει καθοριστικό ρόλο την σεζόν που διανύουμε. Αποτελεί ένα μεγάλο color trend, το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτο. Θα το συνταντήσεις σε αέρινα, ρετρό φορέματα, σε παραμυθένια πουκάμισα με βολάν και έντονους γιακάδες αλλά και σε ζωηρά co-ords.

Ωστόσο το δικό μας αγαπημένο pinky item αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν είναι άλλο από το denim παντελόνι. Σε φούξια, baby pink, σάπιο μήλο, λιλά ως και μωβ, τα jeans της σεζόν βουτούν στις 50 αποχρώσεις του ροζ, «αρπάζουν» τη σκυτάλη από τα κλασικά μπλε, μαύρα και λευκά παντελόνια μας και δίνουν ένα girly twist στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Δεν χρειάζεται να είσαι η Reese Witherspoon στην ταινία «Η εκδίκηση της ξανθιάς» για να υιοθετήσεις τη τάση. Αρκεί να έχεις ανοιξιάτικη διάθεση! Ένα μονόχρωμο T-shirt, ένα loose πουκάμισο, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, είναι μερικά από τα κομμάτια που μπορείς να φέρεις κοντά του και κάπως έτσι να είσαι καλοντυμένη αλλά και άνετη φορώντας το πιο hot denim trend της σεζόν.

Ψηλόμεσα flare σχέδια, cropped ή ένα wide-leg τζην, οι επιλογές σου σε γραμμές και στυλ είναι αμέτρητες.  Παρακάτω θα βρεις 6+1 ροζ denim παντελόνια που μπορείς να φορέσεις παντού αρκεί να είσαι προσεκτική με το styling. Βάλε επιτέλους λίγο χρώμα στη ζωή σου και θα δεις ότι η κάθε σου μέρα θα ξεκινά με τελείως διαφορετική διάθεση. Ειδικά αυτή την περίοδο που η ψυχολογία μας είναι στα τάρταρα, ένα τέτοιο trend σαν και αυτό μας είναι κάτι περισσότερο από χρήσιμο…

Shop The Trend:

Skinny τζην παντελόνι, Isabel Marant, Étoile.

Εικόνα 0 του ΤΖΙΝ ZW THE TREVOR FULL LENGTH από Zara

Wide-leg τζην παντελόνι, Zara.

Ψηλόμεσο τζην παντελόνι σε ίσια γραμμή, MM6 Maison Margiela.

Τζην παντελόνι σε mom-fit γραμμή, Balmain.

Τζην παντελόνι σε mom-fit γραμμή, H&M.

Ψηλόμεσο τζην παντελόνι, Isabel Marant, Étoile.

Τζην παντελόνι με σκισίματα, Guess.

Πηγή:elle.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.elle.com/