Celebrity Style, Ομορφιά, Πρόσωπο

Οι αγαπημένες μας celebrities μοιράζονται τα no1 μυστικά ομορφιάς τους

Τα glam κορίτσια του Hollywood γνωρίζουν πολύ καλά το πως να διατηρούν το δέρμα τους αψεγάδιαστο και την καθημερινότητα τους μακριά από το stress και τις περιττές σκέψεις. Έχουν μάθει όλα εκείνα τα do’s & don’ts που τις κάνουν κάθε στιγμή να ξεχωρίζουν. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που όλος ο κόσμος αναρωτιέται για το πώς καταφέρνουν και διατηρούνται τόσο αψεγάδιαστες.

Παρακάτω θα μάθετε και μερικά από το go-to μυστικά oμορφίας τους, για να υιοθετήσετε αμέσως κάποια από αυτά. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσετε κι εσείς την πολυπόθητη αλαβάστρινη επιδερμίδα τους και όλοι θα αναρωτιούνται τι κάνατε στο δέρμα σας!

Jennifer Aniston – Λεπτές γραμμές

aniston.jpg

Η σαγηνευτική celebrity ξεχωρίζει για τη λαμπερή επιδερμίδα της, που εδώ και χρόνια αποτελεί ένα από τα διασημότερα χαρακτηριστικά της. Για να τη διατηρήσει, κάθε βράδυ, μετά το ντεμακιγιάζ απλώνει λίγη βαζελίνη κάτω από τα μάτια. Οι λεπτές γραμμές αλλάζουν όψη και οι ρυτίδες επιβραδύνονται.

Olivia Culpo – Ακμή

culpo.jpg

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που βασανίζονται από την ακμή και η Olivia Culpo βρίσκεται ανάμεσα τους. Η ίδια ακολουθεί τις συμβουλές του δερματολόγου dr. Howards Murad και καταναλώνει τουλάχιστον 4 μερίδες φρούτα και λαχανικά καθημερινά. Η φρέσκια όψη και η ενυδάτωση αποτελούν την άμεση ανταμοιβή της καθώς γνωρίζει πως το υγιές δέρμα εξαρτάται από έναν ολιστικό τρόπο αντιμετώπισης και όχι μόνο από τα καλλυντικά. Σε αυτό τη βοήθησε και η μείωση των γαλακτοκομικών.

Jessica Hart – Προσαρμογή

blonde-hair-jessica-hart.jpg

Το δέρμα έχει διαφορετικές ανάγκες ανάλογα με την εποχή, με την ηλικία και με τον καιρό. Όποιος το αγνοεί και παραμένει σε μια ίδια ρουτίνα ομορφιάς τότε σίγουρα δε λαμβάνει τα μέγιστα οφέλη. Το μοντέλο Jessica Hart, γνωρίζει πως οφείλει να προσαρμόζεται και πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Cate Blanchett – Stress

cate-blanchett-new-global-face-giorgio-armani-beauty-credit-tom-munro.jpg

H ηθοποιός είναι μεγάλη υπέρμαχος της άποψης πως οτιδήποτε απομακρύνει το άγχος, θα της χαρίσει παράλληλα και λαμπερό δέρμα. Για αυτό το λόγο ξεκινάει από αυτό το σημείο και δε θέλει στο σώμα της περιττές ελεύθερες ρίζες που θα οδηγήσουν τελικά στη γήρανση. Είναι, λοιπόν, μεγάλη φαν του χαλαρωτικού μασάζ και το απολαμβάνει όσο πιο συχνά μπορεί.

Olivia Palermo – Ολιστική προσέγγιση

olivia-palermo.jpg

Εδώ και χρόνια, η Olivia Palermo, μοιάζει σαν να έχει το ίδιο δέρμα και το ίδιο glowing αποτέλεσμα σε κάθε της εμφάνιση. Για αυτήν, η ολιστική προσέγγιση είναι το μυστικό. Μένει μακριά από τον ήλιο, πίνει άφθονο νερό και επιλέγει καλλυντικά που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας της. Επίσης, δεν ξεχνά ποτέ να καταναλώνει τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά καθώς δίνει ένα επιπλέον, εξωτερικό, boost στον οργανισμό της.

Sofia Vergara – Πειραματισμός

vergara.jpg

Η πληθωρική, καλοπληρωμένη star λατρεύει να δοκιμάζει διαφορετικές προσεγγίσεις. Όταν ακούει ή διαβάζει για ένα καλό προϊόν θέλει πάντα να το εφαρμόζει και στη δική της επιδερμίδα αφού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις γυναίκες που λατρεύουν το skincare καθώς και την περιποίηση. Ίσως για αυτό το λόγο τα 48 της χρόνια να μη διαγράφονται πουθενά.

Christie Brinkey – Απολέπιση

christie-brinkey.webp

Κάποτε διάβασε πως η αντρική επιδερμίδα παραμένει νεότερη λόγω του καθημερινού ξυρίσματος, το οποίο κάνει ήπια απολέπιση. Από τότε έγινε η απόλυτη φαν της απολέπισης και ξεκινάει κάθε της ημέρα κάνοντας scrub. Σύμφωνα με την Christie Brinkey είναι το πιο καθοριστικό βήμα για την απαλότητα και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας της.

Priyanka Chopra – Η λύση στο ψυγείο

priyanka-chopra-hair.jpg

Έχοντας κληρονομήσει tips και συνταγές ομορφιάς από τις γιαγιάδες της, η Priyanka Chopra επιμένει να επιλέγει τα φυσικά προϊόντα που υπάρχουν -ήδη- στο ψυγείο της. Όταν το δέρμα της είναι θαμπό κάνει μια μάσκα λάμψης με γιαούρτι, βρώμη και κουρκουμά. Αφού αφήσει το μίγμα στο πρόσωπό της για μισή ώρα μετά το ξεπλένει με χλιαρό νερό και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Shakira – Αντηλιακό

shakira.jpg

Η πρόληψη και η προφύλαξη είναι πάντα οι κυρίαρχοι σύμμαχοι στην περιποίηση της Shakira. Καθώς οι ακτίνες του ήλιου μπορούν αν δημιουργήσουν οξειδωτικές βλάβες και κατά συνέπεια να οδηγήσουν στη φωτογήρανση είναι σημαντικό να χρησιμοποιεί καθημερινά αντηλιακό. Μάλιστα, επιλέγει ένα βρεφικό που είναι πιο ισχυρό και ταυτόχρονα απαλλαγμένο από χημικούς παράγοντες και τεχνητά συντηρητικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:glow.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://pagesix.com/