Μόδα

5+1 κομψές εμφανίσεις για τις πρώτες εξόδους χωρίς sms

Πώς θα ντυθείτε στις πρώτες εξόδους για ποτό μετά το άνοιγμα της εστίασης.

Το άνοιγμα της εστίασης έχει ανακοινωθεί για τις 3 Μαΐου, την επομένη της Κυριακής του Πάσχα, κι αυτό σημαίνει ότι θα μπορούμε να απολαύσουμε ξανά το ποτό μας έξω. Με μάσκες, υποχρεωτικούς περιορισμούς ως προς τον αριθμό των ατόμων και τις αποστάσεις, αλλά χωρίς sms για τις διαδημοτικές μετακινήσεις (όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες), η στιγμή που περιμέναμε από τον περασμένο Φθινόπωρο έφτασε. Και μαζί της, η στιγμή για κομψές εμφανίσεις στο πρώτο επίσημο socializing με παρέα εκτός σπιτιού μετά το lockdown.

Με τον καιρό να παίρνει το μέρος μας, αφού η θερμοκρασία για τις μέρες του Πάσχα προβλέπεται καλή, αλλά και με το μυαλό μας στη βραδινή δροσιά, το στιλ των πρώτων μετακινήσεων για φαγητό ή ποτό οφείλει να συνδυάζει τα trends και τα staples της ανοιξιάτικης μόδας. Αυτό μεταφράζεται σε κομμάτια που φέρνουν την ανανέωση στο ντύσιμό μας είτε αυτή αφορά σε χρώματα και σχέδια που είναι τάσεις είτε σε κομμάτια κλασικά και απαραίτητα κάθε τέτοια εποχή (όπως τα πανωφόρια που θα σας κρατήσουν ζεστές).

Προφανώς, και η πρώτη βραδινή εξόρμηση μετά το άνοιγμα της εστίασης, οφείλει να ξεφύγει από το comfort style της περιόδου της καραντίνας κι ένα ανοιξιάτικο φόρεμα αποτελεί την καλύτερη ίσως επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Μπορείτε, επίσης, να κάνετε άνετους και στιλάτους συνδυασμούς με τα jeans και τα σακάκια σας, δίνοντας έμφαση μ’ ένα statement top, αν η λύση του αγαπημένου σας t-shirt δεν εκφράζει την επιθυμία σας για λίγο περισσότερη στιλιστική ένταση.  Οι βερμούδες και οι φούστες μπορούν, επίσης, να αποδειχτούν μία καλή επιλογή για συνδυασμούς που προσφέρουν αξιοσημείωτο στιλ και συμβαδίζουν με τις τάσεις, ενώ τα φαρδιά παντελόνια που μπορείτε να φορέσετε με ανοιξιάτικα πουκάμισα ή puff- sleeves τοπ, είναι άλλη μία κομψή κι ενημερωμένη πρόταση για τις βραδινές εξόδους χωρίς sms.

Στα πανωφόρια μπορείτε εκτός από blazer, μπορείτε να υπολογίζετε στην κομψότητα μιας καμπαρντίνας ή ακόμα και σε ιδιαίτερες ζακέτες, ενώ τα πέδιλα και τα mules μπορούν άνετα να εξυπηρετήσουν τον σκοπό των εμφανίσεων σας.

Μην παραλείψετε, βεβαίως, να αναδείξετε το σύνολό σας με κομψά αξεσουάρ από φουλάρια, κοσμήματα και headpieces, αλλά και στιλάτες τσάντες όπως μια στιλάτη και πρακτική crossbody ή μία χρωματιστή handbag.

Get the style

Πλισέ μίντι φόρεμα + πέδιλα

Πλισέ μίντι φόρεμα + πέδιλα

Φλοράλ φόρεμα + καμπαρντίνα + mules

Φλοράλ φόρεμα + καμπαρντίνα + mules

One-shoulder τοπ + midi φούστα + πέδιλα

One-shoulder τοπ + midi φούστα + πέδιλα

Σατέν φόρεμα + blazer + mules

Σατέν φόρεμα + blazer + mules

Big collar πουκάμισο + σορτς

Big collar πουκάμισο + σορτς

Denim φούστα + puff sleeve μπλούζα

Denim φούστα + puff sleeve μπλούζα

Πηγή:www.harpersbazaar.gr/Πηγή φωτογραφίας:www.modularcx.co.uk/