Μόδα, Ομορφιά

Mother’s Day 2021 | 12 ιδέες δώρων ομορφιάς για τη μαμά σου

Τα καλύτερα beauty finds για τον πιο πολύτιμο άνθρωπο στη ζωή σου.

Η ημέρα της μητέρας (9.5.21) είναι μόλις λίγες μέρες μακριά. Τι σημαίνει αυτό; Ίσα που προλαβαίνεις να παραγγείλεις το ιδανικό δώρο για εκείνη. Ευτυχώς κάναμε τη μισή δουλειά για εσένα και δημιουργήσαμε τον πιο ενημερωμένο οδηγό αγοράς με τα καλύτερα δώρα για την ημέρα της μητέρας. Πίστεψέ μας, σου εγγυόμαστε ότι παρακάτω θα βρεις την ιδανική επιλογή ανεξαρτήτως budget και γούστου:

Τα καλύτερα δώρα για την ημέρα της μητέρας

Age Perfect Day Cream, L'Oréal Paris

Age Perfect Day Cream, L’Oréal Paris

Υπάρχει μαμά που να μην χαίρεται όταν παίρνει στα χέρια της μια νέα ενυδατική κρέμα; Αμφιβάλλουμε. Τη φετινή ημέρα της μητέρας χάρισέ της την Age Perfect Day Cream της L’Oréal Paris, η οποία είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα Σόγιας, τα οποία είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και ενεργοποιούν τη φυσική σύνθεση των ινών για να διατηρήσουν την επιδερμίδα. Επιπλέον, η αποκλειστική της σύνθεση εμπλουτισμένη με Melanin-BlockTM μειώνει ορατά τις υπάρχουσες χρωματικές κηλίδες.

Beessential Oils Strengthening & Hydrating Skin Supplement Day Oil, Apivita

Beessential Oils Strengthening & Hydrating Skin Supplement Day Oil, Apivita

Ένα από τα πιο μοσχομυριστά προϊόντα της λίστας μας, το Apivita Beessential Oils Strengthening & Hydrating Skin Supplement Day Oil είναι ένα έλαιο προσώπου που σίγουρα θα λατρέψει. Πρόκειται για ένα ελιξίριο προσώπου, το οποίο περιέχει φυτικά έλαια και σκουαλένιο για ενδυνάμωση του επιδερμικού φραγμού και ενίσχυση της κυτταρικής ανανέωσης. Προσφέρει επίσης αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση χάρη στην πρόπολη, ενώ τα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών παρέχουν ενέργεια και λάμψη στην επιδερμίδα.

Lily & Magnolia Blossom Bath & Shower Gel, Molton Brown

Lily & Magnolia Blossom Bath & Shower Gel, Molton Brown

Ενθάρρυνέ τη να ξεκινήσει τη μέρα της με ένα αρωματικό αφρόλουτρο, χαρίζοντάς της το νέο Bath & Shower Gel του οίκου Molton Brown, το οποίο είναι λουσμένο με φλόραλ νότες από μανόλια, με φρεσκοκομμένο άνθος από lily of the valley (κρίνος) που ανθίζει νωρίς το πρωί και ζεστές νότες από σανταλόξυλο.

Libre Eau de Toilette, Yves Saint Laurent Beauty

Libre Eau de Toilette, Yves Saint Laurent Beauty

Η εμβληματική δομή του LIBRE με την ένταση ανάμεσα στο Άνθος Πορτοκαλιάς από το Μαρόκο και της Λεβάντας από βιώσιμες καλλιέργειες στη Γαλλία αναδημιουργείται για να εκφράσει έναν αισθησιασμό σύγχρονο και φωτεινό. Με νότες από άνθος πορτοκαλιάς, λευκό τσάι, περγαμόντο, μανταρίνι, μήλο και αχλάδι δημιουργούν ένα άκρως αισθησιακό και θηλυκό άρωμα που η μαμά σου σίγουρα θα λατρέψει.

5 Couleurs Couture Summer Dune, Dior

5 Couleurs Couture Summer Dune, Dior

Αν θέλεις να «κακομάθεις» τη μαμά σου χάρισέ της τη νέα limited edition παλέτα 5 Couleurs Couture του οίκου Dior. Από έντονους μπρονζέ έως σπινθηροβόλους χρυσούς τόνους, οι αποχρώσεις των σκιών στη συγκεκριμένη παλέτα θα της θυμίσουν τις ζεστές και χρυσές λάμψεις του καλοκαιρινού ήλιου και θα την κάνουν μία από τις go-to επιλογές της για αυτήν τη σεζόν.

Buffet, The Ordinary (sephora.gr)

Buffet, The Ordinary (sephora.gr)

Αναβάθμισε τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της χαρίζοντάς τη τον best selling ορό της The Ordinary, Buffet, ο οποίος συνδυάζει μια ολοκληρωμένη σειρά μελετών πεπτιδικών συμπλεγμάτων για να στοχεύσει πολλαπλά σημάδια γήρανσης.

Advanced Care Lipstick, Radiant

Advanced Care Lipstick, Radiant

Υπάρχει μαμά που να μην εκτιμά ένα καλό κραγιόν; Εμείς σου προτείνουμε να της χαρίσεις το Advanced Care Lipstick στην απόχρωση Νο.24 Punch, το οποίο είναι ιδανικό για κάθε μέρα όχι μόνο λόγω της απόχρωσής του, αλλά και λόγω της σύνθεσής του, η οποία ενυδατώνει τα χείλη και χαρίζει άνεση.

Si Eau de Parfum Intense, Giorgio Armani

Si Eau de Parfum Intense, Giorgio Armani

Έντονο και ταυτόχρονα αισθησιακό και εκλεπτυσμένο, με νότες από νέκταρ φραγκοστάφυλλου, τριαντάφυλλο isparta και πατσουλί, η νέα εκδοχή του αγαπημένου Si σίγουρα αξίζει μια θέση στη συλλογή αρωμάτων της.

Fouroscope Bronzer Blush and Highlighter Palette, Benefit Cosmetics (sephora.gr)

Fouroscope Bronzer Blush and Highlighter Palette, Benefit Cosmetics (sephora.gr)

Bronzer, ρουζ και highlighter: Όλα όσα χρειάζεται για το καθημερινό της μακιγιάζ βρίσκονται σε αυτήν τη νέα παλέτα της Benefit Cosmetics. Μπορεί να ανακατέψει μεταξύ τους τα χρώματα για να δημιουργήσει ατελείωτες κολακευτικές, λαμπερές εμφανίσεις που αναδεικνύουν τη φυσική της ομορφιά ή να χρησιμοποιεί κάθε προϊόν ξεχωριστά για να πετύχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Orpheon Eau de Parfum, Diptyque (atticadps.gr/eshop)

Orpheon Eau de Parfum, Diptyque (atticadps.gr/eshop)

Με νότες από εσπεριδοειδή, τζίνζερ, Tonka bean, κέδρο, μαστίχα, μανόλια και musk, η νέα αρωματική δημιουργία του οίκου Diptyque σίγουρα θα την κερδίσει από την πρώτη στιγμή, κατακτώντας μόνιμη θέση στη συλλογή της.

Bear, Foreo (sephora.gr)

Bear, Foreo (sephora.gr)

Φοβάται ακόμα να επισκεφθεί το αγαπημένο της κέντρο αισθητικής; Κάνενα πρόβλημα. Χάρισέ της τη συσκευαή Bear της Foreo. Πρόκειται για μια υπερ-καινοτόμο συσκευή τόνωσης προσώπου με μικρορεύματα που καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης χάρη στα μικροκύματα και τους παλμούς T-Sonic, προσφέροντας στοχευμένες θεραπείες και 3 επίπεδα έντασης που βοηθούν στη τόνωση του δέρματός.

Fiber-Extense Mascara, Seventeen

Fiber-Extense Mascara, Seventeen

Μία μάσκαρα δεν είναι ποτέ δώρο που πηγαίνει χαμένο. Μία από τις αγαπημένες μας αυτήν την περίοδο είναι η Fiber – Extense mascara της Seventeen, η οποία χαρίζει έντονο μήκος και καμπυλότητα, ενώ παράλληλα περιποιείται στις βλεφαρίδες, χάρη στο βούτυρο argan και το έλαιο tsubaki που περιέχει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.missbloom.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.aarp.org/