Μαλλιά

Αυτό είναι το πιο περιζήτητο κούρεμα του 2021

Mε βάση όσα παρουσιάζονται στο IRL catwalk, αλλά και στο virtual catwalk, δηλαδή το Instagram feed, είχε γίνει σαφές πως ένα από τα πλέον δημοφιλή κουρέματα για το 2021 είναι οι αφέλειες. Τελικά όμως σύμφωνα με τον κορυφαίο hairstylist, Anthony Nader, το πιο περιζήτητο κούρεμα της χρονιάς δεν είναι άλλο από το καρέ της Kaia Gerber.

Η Kaia Gerber είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα αυτήν την στιγμή, η οποία έχει ισχυρή παρουσία όχι μόνο στις εβδομάδες μόδας αλλά και στο Instagram, άρα είναι σαφές πως οι επιλογές της έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν πολύ κόσμο.

Πριν από μερικούς μήνες η κόρη της Cindy Crawford δραστικά την εμφάνισή της, καθώς απαρνήθηκε τα μακριά μαλλιά της. H Gerber έχει μείνει πιστή στο καρέ από τότε και πιο συγκεκριμένα από τον Ιούνιο του 2019, που αφέθηκε στα χέρια του θρυλικού hair stylist Guido Palau.

Τόσο ο low maintenace χαρακτήρας του, που ταιριάζει απόλυτα με τους καιρούς που ζούμε, όσο και το cool girl vibe που αποπνέει το έχει αναδείξει στη Νο.1 επιλογή των beauty lovers για φέτος. Αξίζει επίσης να πούμε πως είναι εξαιρετικά κολακευτικό για πολλά σχήματα προσώπου χάρη στο φιλάρισμα, που χαρίζει κίνηση, ενώ είναι ιδανικό και για styling free days, όταν δηλαδή θέλετε να αγκαλιάσετε τη φυσική υφή των μαλλιών σου. Λίγος αφρός ή texturizing spray είναι αρκετά για να τους χαρίσετε ένα επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν είναι εύκολο να μαζευτούν τα μαλλιά πίσω, αν και έχουμε δει κατά καιρούς την Gaia να τα πιάνει σε tiny buns στη βάση του σβέρκου ή girly half up half down.