Πρόσωπο

6+1 μυστικά ομορφιάς για να δείχνεις πάντα λαμπερή και φρέσκια

Είναι πολύ όμορφο να μεγαλώνεις φυσικά. Ο χρόνος περνάει αλλά φέρνει γνώση, υπομονή και αρετές που δεν έχουν τα νεανικά χρόνια. Ναι, η εμφάνιση αλλάζει, αλλά δεν υπάρχει τίποτα λάθος σε αυτό, ειδικά αν ξέρετε πώς να περιποιηθείτε τον εαυτό σας για να δείχνετε «πάντα νέα» όπως έχουν καταφέρει οι αγαπημένες μας σταρ, Cindy Crawford, Angelina Jolie και Jennifer Aniston. Και όχι, δεν έχουν το μυστικό κλειδί για τη νεότητα, απλά ξέρουν ποια τρικ να ακολουθούν για να δείχνουν πάντα εντυπωσιακές. Θα τα βρείτε όλα παρακάτω.

Προσοχή στα μαλλιά

Μεγαλώνοντας οι περισσότερες γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους για να καλύψουν τις λευκές τρίχες, ωστόσο πρέπει να προσέξετε να μην είναι ούτε πολύ σκούρα, ούτε πολύ ανοιχτόχρωμα. Οι χρυσαφένιοι τόνοι είναι πάντα πιο κολακευτικοί, όπως και το απαλό καστανό, και τονίζουν το πρόσωπο όπως πρέπει.

Μη ξεχάσετε το concealer

Το concealer είναι σωτήριο προϊόν για τη λάμψη του προσώπου. Εφαρμόστε το ταμποναριστά στα μάτια, αλλά και στο τελείωμα του άνω χείλος.

Αποφύγετε τις πλαστικές

Είναι λογικό να βλέπετε πάνω σας πράγματα που θέλετε να διορθώσετε, αλλά συχνά οι πλαστικές καταλήγουν να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Εμπιστευτείτε την τέχνη του μακιγιάζ και τονίστε τα μάτια σας με μια πολύ ανοιχτή σκιά στο κινητό βλέφαρο, και μια πιο σκούρα στην εξωτερική γωνία.

Βάλτε ρουζ

Δώστε μια αίσθηση νεότητας και φρεσκάδας στο δέρμα σας, προσθέτοντας λίγο ρουζ στα ζυγωματικά. Για τέλειο αποτέλεσμα μπορείτε να δοκιμάσετε και filler με υαλουρονικό.

Καμουφλάρετε το προγούλι

Το προγούλι είναι ένα από τα πρώτα σημάδια γήρανσης του προσώπου και είναι φυσικό να θέλουμε να το κρύψουμε. Μόλις παρατηρήσετε χαλάρωση στην περιοχή, ποντάρετε στο countouring για να το καμουφλάρετε, επεκτείνοντας τη γραμμή από τα ζυγωματικά στο ξεκίνημα του σαγονιού.

Υγρό makeup: η καλύτερη εφεύρεση

Αν μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε makeup σε μορφή πούδρας, ήρθε η ώρα να το αλλάξετε. Το υγρό makeup δίνει στο δέρμα τη λιπαρότητα και συνεπώς τη λάμψη που χρειάζεται για να δείχνει νεανικό και ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα για να ακτινοβολεί για ώρες.

Το αντηλιακό κάνει θαύματα

Μην αφήνετε ποτέ το σπίτι χωρίς αντηλιακό. Ο ήλιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της επιδερμίδας μας και βασικός παράγοντας γήρανσης του προσώπου. Υψηλός δείκτης προστασίας και συχνές εφαρμογές θα κάνουν τη διαφορά.

Πηγή:vogue.gr/Πηγή φωτογραφίας:www.allure.com/