Μαλλιά

Pixie Cut: Η Rihanna με νέο εκκεντρικό hair look

H Rihanna υποδέχθηκε τον Μαϊο με νέο κούρεμα. Η ίδια μας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εικόνα της και έτσι για ακόμα μια φορά τόλμησε να υιοθετήσει ένα εκκεντρικό hair lookΠοιο είναι αυτό; Το pixie cut .

H iconic τραγουδίστρια της pop πήγε για δείπνο στο Giorgio Baldi της Σάντα Μόνικα και ήταν αδύνατον να μην προσέξουμε το νέο της κοντό κούρεμα. Μάλιστα, η Rihanna αποθέωσε το νέο της look , φορώντας ένα vintage τζάκετ, Hyein Seo, το οποίο συνδύασε άψογα με ένα tyi die παντελόνι, Chrome Hearts, vintage γυαλιά ηλίου Versace και ψηλά τακούνια The Attico.

Rihanna

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Rihanna τολμά να κάνει το γνωστό pixie cut.Συγκεκριμένα το 2012 η ίδια υιοθετήσει ξανά ένα κοντό κούρεμα το οποίο της ταίριαζε άψογα.

Η Rihanna τον Ιούνιο του 2019 είχε δηλώσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Sarah Paulson ότι πάντα την άρεσαν τα κοντά μαλλιά. «Το μόνο πράγμα που δεν με άφησε η μαμά μου ήταν να βάψω τα μαλλιά μου μαύρα και να τα κόψω. Ήθελα να το κάνω από τότε που ήμουν 14 ετών», είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά.

Όποιο look και αν υιοθετήσει η επιτυχημένη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας ξέρει πως να το υποστηρίξει και εμείς δίνουμε έμφαση πάντα σε έμφαση σε κάθε στοιχείο που συνθέτει την εικόνα της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:hellomagazine.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://stylecaster.com/